Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Koněvova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


K okamžitému podnájmu nabízím neprůchozí pokoj o 17,2 m2 v bytě 2+1 v 1. patře cihlového domu s výtahem v ul. Koněvova, Jarov, Praha 3 - Žižkov, tram. zast. Strážní.

Preferuji tichého jednotlivce, ne páry, nekuřáka bez domácích zvířat, se zájmem o dlouhodobé bydlení. Sám obývám druhý pokoj téhož bytu. Všechna okna bytu jsou směrovaná na jih, do vnitrobloku se zahradou. Pokoj k podnájmu je vybaven ložnicovou stěnou, vestavěnou manželskou postelí a bambusovým křeslem. V pokoji jsou parkety. Od mého pokoje je pokoj k pronájmu oddělen kuchyní. Byt má prostornou předsíň, ze které jsou vstupy kuchyně, do obou neprůchozích pokojů, do koupelny s vanou, na WC a do komory. Z kuchyně jsou dále přístupné spíž a balkon. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a kuchyňským stolem s židlemi. V celém bytě jsou nová dřevěná okna. Dům je přímo u tram. zast. Strážní (tram 1, 9, 11, 58; 19 minut na Václavské náměstí), v docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost a dva velké parky - Židovské pece a Krejcárek. Cena za pokoj 10.000,-Kč/měsíc zahrnuje 7.500,-Kč nájemné a 2.500,-Kč za zálohy a internetové připojení se základní nabídkou TV. Vyúčtování (za elektřinu, plyn, vodu, teplo, úklid a odpady) se provádí jednou ročně. Vratná kauce je 15.000,-Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543127
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
Dispozice2+1
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.