Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyNa Dobešce 30, Praha - Braník

Na Dobešce 30, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 3+1 cca 80m2 v prvním patře rodinného domu. Samostatný byt se společným vchodem do domu, dva balkony. Možnost využívání zahrady dle dohody. Bez garáže, parkování možné před domem. Neprůchozí pokoje, velikost cca 13m2, 13m2, 17m2, kuchyně cca 13m2, balkon cca 6,5m2 a cca 5m2. V kuchyni starší kuchyňská linka, spíž cca 1,7m2. Nová koupelna s podlahovým vytápěním, vana i sprcha, velikost cca 5,5m2. Samostatné WC. Pevná telefonní linka. Částečně zařízené - je možné dovybavit dle dohody. K dispozici od ledna 2010. Cena 13.000 Kč měsíčně + poplatky (elektřina, voda, plyn, popelnice - cca 3.000 Kč) Smlouva minimálně na 1 rok.

Bydlení v zeleni v lokalitě s jedním z nejčistších ovzduší v Praze a přitom s rychlým dosahem centra, dům v klidné ulici sousedící s parkem.

Velké dětské hřiště cca 20m od domu, další tři menší do 500m, lesopark Dobeška.

Kulturní a společenské centrum Dobeška cca 500m.

Zastávka autobusu na dohled od domu – cca 50m.

Bus mimo špičku cca 4x za hodinu, po půlnoci jen pěšky do kopce od nočních tramvají - cca 15min dle Vaší fyzičky :), jinak ale s vyhlédnutým busem jste do 20-30 minut v centru. Samozřejmě kdykoli dobrá dostupnost autem a parkování před domem.

V zahradě je volně pobíhající starší pes (zlatý retriever) a v přízemí bydlíme s 8měsíčním miminkem.

Při podpisu smlouvy požaduji kauci ve výši jednoho měsíčního nájemného - vratná po skončení nájmu či započitatelná na poslední splátku nájemného.

Koho nehledám:

Kuřáky, Zedníky, Vietnamce a Romy vyskytující se v hojném a variabliním počtu - nepovažuji se za rasistu, ale chci přesně vědět, kdo nade mnou bydlí, spořádáná rodina jakékoli národnosti, povolání či vyznání je vítána. Mládežníky věkem či duší pořádající obdenní večírky do tří do rána. Jiné pochybné existence.

Mám dlouhodobé zkušenosti s pronájmem, smlouva ke shlédnutí a případným připomínkám předem, možno i smlouvu v angličtině.

Appartment 3+1, two balconies, in the first floor of a family house. Rooms size 13m2, 13m2, 17m2, kitchen 13m2, balcony 8m2 and 5m2. Older kitchenette, new bathroom (both bath and shower) about 5,5m2, separate toilette. Telephone. Partially equipped - can be further furnished. Available from January 2010 for CZK 13000 plus electricity, gas, water, etc. charges - about CZK 3000. Contract for a minimum of one year. Reputable location, kids playground in front of the house, bus stop 50m, park, cultural centre Dobeška about 500m. Dog (golden retriever) in the garden and a kid (8months) in the first floor of the house. Not looking for heavy smokers or party-people. Experience in real estate leasing, contract in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu54315
Dispozice3+1
Podlaží1
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.