Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyPod Vinohradem, Praha - Braník

Pod Vinohradem, Praha - Braník
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt, nacházející se v původní staré zástavbě Braníku. Byt prošel v roce 2015 kompletní rekonstrukcí - viz přiložené fotografie.

Předmětný byt se nachází v přízemí domu v ulici Pod Vinohradem a jeho předností je velmi dobré dispoziční uspořádání (viz přiložený plánek). Orientace obývacího pokoje a dětského pokoje je na jih, ložnice a koupelna na sever. Pokoje jsou neprůchozí.

Přidanou hodnotou bytu, která zvyšuje standard a komfort bydlení, je terasa do dvora 2x2m, přístupná z ložnice francouzskými dveřmi. S vlastnictvím bytu je dále spojeno právo užívát společně s ostatními (šesti) vlastníky jednotek slunnou zahrádku, která je přístupná z druhého patra budovy.

Pro zájemce, kteří zvažují částečné financování koupě bytu úvěrem, nabízím možnost postoupení stávající hypoteční smlouvy, uzavřené s obchodní společností Česká spořitelna, a.s., a to za následujících podmínek: (i) úroková sazba 1,8% p.a., (ii) s fixací na tři roky s tím, že stávající období fixace uplyne ke konci měsíce května 2020, (iii) postupovaná (nesplacená) výše úvěru činí 2 200 000,- Kč, a (iv) předmětný úvěr je ve prospěch úvěrující banky zajištěn zástavním právem, váznoucím na předmětném bytě.

V případě Vašeho zájmu mě, prosím, kontaktujte. Prohlídky bytu jsou možné od 01. 02. 2019.

N.B.

Realitní zprostředkovatelé

S ohledem na skutečnost, kdy jsem na základě tohoto inzerátu oslovován také ze strany realitních zprostředkovatelů upřesňuji, že takovou spolupráci a priori nevylučuji. Dovoluji si nicméně požádat, abych byl realitními zprostředkovateli kontaktován pouze v případě, kdy:

a) realitní makléř při vědomí typologie bytu, lokality, ve které se nachází a kupní ceny, za kterou je byt k prodeji nabízen, předvídá mezi jeho klienty reálného zájemce o koupi bytu (jinými slovy zdvořile žádám, abych nebyl oslovován s obecnými nabídkami spolupráce při prodeji);

b) odměnu (provizi) za činnost realitního zprostředkovatele hradí v plné výši jeho klient (pokud bych se chtěl finančně podílet na odměně zprostředkovatele, oslovil bych napřímo realitního makléře a neinzeroval prodej bytu na bezrealitky.cz); a

c) potenciální spolupráce s realitním zprostředkovatelem bude mít charakter nevýhradního zastoupení, s výhradou předchozího písemného souhlasu prodávajícího co se týče případného zveřejnění nabídky prostřednictvím inzrečních kanálů zprostředkovatele (prodávající preferuje neveřejné doporučení nemovitosti konkrétním klientům zprostředkovatele), a konečně bude splněna podmínka na úhradu rezervačního poplatku ze strany eventuálního zájemce ve výši 0,05% kupní ceny, jakožto potvrzení jeho závazku uzavřít ve smluvené lhůtě kupní smlouvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543199
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.