Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyČeskoslovenské armády, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Československé armády, Kladno - Kladno, Středočeský krajVybaveno
Cena3 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 207 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ BYTU 3+1 68m2 + lodžie 3.350.000,-Kč

Nabízím prodej třípokojového bytu v klidné části centra Kladna. Byt mám v osobním vlastnictví.

Byt se nachází 2minuty chůze od Billy, 3minuty chůze od vlakové zastávky, 2minuty od oblastní nemocnice Kladno, autobusové spojení do Prahy a ostatních měst je před domem. Do absolutního centra Kladna je to pěšky 5 minut. Zdravotní středisko včetně lékárny do pěti minut chůze. Škola, školka také do pěti minut chůze od domu. Fotbalové, atletické a hokejové hřiště je do pěti minut chůze.

Do Prahy je to autem cca 20minut jízdy do Praha – Řepy. Na Zličín cca 25minut, do Dejvic také 25minut jízdy autem. Autobusem na Veleslavín(metro A) je to cca 30minut. Byt je v klidné částí mimo typické kladenské panelákové džungle. V současné době mám i velmi tiché sousedy. Ideální byt pro všechny věkové kategorie.

Panelový dům prošel kompletní revitalizací, vně jsou nové výtahy, vstupy a hlavní chodba. Za domem se nachází prostorné parkoviště, nové dětské hřiště a sportovní hřiště s umělým povrchem.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí vyjma jednoho pokoje. Kuchyň včetně nábytku v obýváku jsou dělané na míru před cca 5ti lety. Kuchyň s jídelní částí je propojena s obývákem. Lodžie je nezasklená leč kvalitních rozměrů. Byt je složen z kuchyně, obýváku, dvou pokojů, koupelny, wc a komora

y, kde se v současné době nachází pračka a nad ni police. Naproti bytu na chodbě se nachází kumbál s regálem, který je namísto sklepní kóje. Dům není podsklepen. Byt se nachází za výtahem, takže téměř nulový hluk od sousedů chodících k výtahu. Cena bytu je bez vybavení vyjma kuchyně a zmíněného nábytku, který je laděn tak aby se hodil ke kuchyni. Ostatní vybavení je možné za férovou cenu v bytě nechat. V bytě se nekouřilo. Krom rybiček se v bytě nepohybavola žádná zvířata.

Při solidním jednání jsem ochoten dát na nemovitost slevu. Nemusíte platit provizi realitní kanceláři!!! Právní servis uhradím já. V bytě se v současné době bydlí, proto prohlídky bytu budou probíhat vždy v pondělí po dohodě se mnou.Byt bude uvolněn dle domluvy. Realitní agenti nevolat, byt si prodám sám a kdybych chtěl pomoct s prodejem vyberu si sám od koho.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543204
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.