Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyČernochova, Praha - Košíře

Černochova, Praha - KošířeČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 900 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobějšímu pronájmu byt 3kk včetně garážového stání v klidné lokalitě. Byt je prostorný a světlý v 2NP s výhledem do zeleně ze všech oken. Součástí je i rohová terasa/balkon.

Byt má 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní , samostatnou komoru s regály, koupelnu s vanou a oddělené WC. Součástí kuchyně je myčka, trouba, varná deska a lednice, v koupelně je pračka. Byt je částečně zařízen – vestavěné skříně v obou ložnicích a na chodbě, pohovka a skříň pod televizi v obývacím pokoji. V obývacím pokoji jsou na oknech a dveřích na balkón venkovní rolety.

Byt má bezpečnostní dveře a vstupuje se do něho přes zamykanou chodbu. Součástí bytu je i 1 podzemní garážové stání a sklep.

Velmi klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností (6 minut autobusem na Anděl nebo Jinonice) a bezproblémovým parkováním. Před domem je dětské hřiště (další 2 cca. 5 minut chůze) a školka cca. 3 minuty chůze. V docházkové vzdálenosti je také velmi dobrá česká restaurace Na Vinici.

Nájemné je včetně garážového stání. Uvedené poplatky jsou za veškeré služby kromě elektřiny a internetu (lze se dodatecne domluvit a nepřevádět). Byt je částečně zařízen, na přání a po domluvě lze dozařídit.

K dispozici od 01/03/2020, případně po dohodě dříve.

We offer to rent a 2-bedroom flat incl. parking space in quiet area. The flat is situated in 2nd floor with nice view.

There are 2 bedrooms, living room with kitchen, separated storage room with racks, bathroom with bathtub and separated toilet. The kitchen is equipped by all appliances (dishwasher, oven, hub and fridge), washing machine is in the bathroom. Semi-furnished flat – built in closets in both bedrooms and a hall, a couch and TV table in living room. There are outside shades in the living room.

The flat is secured by safety door and locked entrance hall. There is also 1 underground parking space and a cellar. The flat is placed in a very quiet area with very good public transport´s possibilities (6 minutes by bus to Andel or Jinonice) and easy parking. There is a playground for children in front of the house (and other two within 5 minutes walk) and nursery within 3 minutes. There is also a very good czech restaurant Na Vinici (10 min walk).Electricity, internet is not included in fees.

Available from 01/03/2020 respective earlier if agreed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543360
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha79
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.