Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nově zrekonstruovaný byt s vysokými stropy a velkými okny v 1. patře činžovního domu z poč. 20. století po kompletní rekonstrukci, s výtahem a zachovanými původními architektonickými prvky. Dům se nachází v klidné ulici na pomezí Žižkova a VInohrad, zároveň také v pěším dosahu centra, pár minut chůze k zastávce tramvají a autobusů, 1 krátkou zastávku ke stanici metra Hlavní nádraží. Lokalita v blízkém dosahu parků Vrch Vítkov, Riegrovy sady a Parukářka, cyklostezky a kompletní občanské vybavenosti.

Byt s průchozí dispozicí má obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice - jednu s vybavenou šatnou, dále koupelnu (vana se sprchovou zástěnou, 2 umyvadla, toaleta), úložnou komoru, toaletu pro hosty a vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi.

Laminátové podlahy, dekorativní dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, pračka, sušička, myčka, TV, sklep. Poplatky za společné služby a spotřebu energií se platí zvlášť.

This is an absolutely newly-refurbished apartment, lavishly fitted out with all modern conveniences, bedding, towels, Smart TV etc, located a few minutes' walk to the Old Town of Prague.

The apartment is located in a refurbished October 2018), monument-protected building, in classical Art Nouveau style.

There are 2 furnished bedrooms, 2 toilets and 1 bathroom, a fully-fitted kitchen, and luxurious living room with TV.

The flat has been tastefully refurbished to comfortably accombodate up to 4 guests in 2 separate bedrooms. Masses of storage space, and all equipment necessary for a short or long term stay is provided.

The flat is located 7 minutes' walk from the Old Town, main square, and main train station. Bars, restaurants and eateries are located a few steps away. This is a popular and safe part of Prague. Trams and buses stop on the adjacent street.

This is an amazing apartment located right in the heart of this historical city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543394
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.