Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 108 m² bez realitkyPodolská, Mnichovo Hradiště - Sychrov nad Jizerou, Středočeský kraj

Podolská, Mnichovo Hradiště - Sychrov nad Jizerou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 131 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám ke koupi nízkoenergetický rodinný dům na klíč, který bude dostaven v srpnu roku 2019. Dům se nachází v lokalitě Za Zámkem v Mnichově Hradišti, v těsné blízkosti státního zámku a jeho zámecké zahrady a je umístěn na pozemku o výměře 601m2.

Předností této lokality je velmi dobrá dostupnost do Mladé Boleslavi a to jak autem (10 minut), tak autobusem (30 minut z autobusové zastávky přímo v lokalitě).

Bungalov (jednopodlažní rodinný dům) s dispozicí 4+kk a zastavěnou plochou 147m2 je již ve výstavbě. Konstrukce domu je cihlová se zateplovacím systémem Weber o tloušťce 15 cm, plastová okna 6ti komorová s izolačním trojsklem v barvě ořechu, teplovodní podlahové vytápění v celém domě, podlahová krytina keramická dlažba nebo laminátová podlaha, veškeré zařizovací předměty.

Dům obsahuje zastřešenou venkovní terasu, zpevněné plochy ze zámkové dlažby o výměře 70m2, kompletní oplocení včetně elektrické brány na dálkové ovládání a branky.

Dům má řešenou dešťovou kanalizaci do akumulační jímky s přepadem, která umožní zavlažování zahrady dešťovou vodou, dále je zrealizována příprava na osazení systémem solárního ohřevu vody.

K nastěhování bude novostavba připravena v srpnu 2019, do té doby je zde možnost změny vybavení (obklady, dlažby, zařizovací předměty aj.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543413
Dispozice4+kk
Plocha pozemku601
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.