Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 937 m² bez realitkyNad řekou, Petrov - Sázava u Petrova, Středočeský kraj

Nad řekou, Petrov - Sázava u Petrova, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pečlivě a profesionálně zrekonstruovanou dřevostavbu v nízkoenergetickém standardu k celoročnímu bydlení. Použité materiály k zateplení: německé dřevovláknité desky + masivní vrstva foukané celulózy zajišťují nejen výborné izolační, ale také tepelně akumulační vlastnosti. V létě se dům nepřehřívá a v zimě zůstane velmi dlouho vytopený. Okna trojskla + veliký posuvný HS portál. Dále použito jen masivní dřevo a hliněné omítky - také s výbornými akumulačními a klimatickými vlastnostmi. Střešní krytina německý eternit Dacora. Fasádní difuzně otevřený systém Cemix pro dřevostavby. Celková rekonstrukce je téměr před finalizací. Chybí dobetonovat zvětšenou terasu a obložit sokl domu (drenáž+svody z okapů již hotové - foto ne zcela aktuální). Kuchyně je vybavena el. sporákem, troubou a myčkou. V koupelně je k ohřevu vody použitý bojler, připravený k napojení na ftv panely - vše na střeše připraveno. K vytápění objektu slouží kvalitní krbová kamna NORDICA. V přízemí se nachází obývací pokoj s jídelnou, dále kuchyně, vstupní chodba a koupelna se záchodem. V podkroví dvě samostatně oddělené ložnice a důmyslný úložný podkrovní prostor. Celková podlahová plocha interiéru je 65 m2.

Zahrada má plochu 937 m2. Nachází se zde Vodoprávním úřadem v Černošicích zkolaudovaná vegetační čistírna odpadních vod se vsakem. Není tedy nutno vyvážet jímku. Do objektu je zaveden obecní vodovod. Na zahradě je kopaná studna pro možnost zálivky, ovocné stromy a zahrádka. Celý pozemek nově oplocen. Součástí oplocení je i vedlejší obecní pozemek - dlouhodobě (na 15 let) v pronájmu. Cca 650 m2. Na něm jsou čerstvě vysazené ovocné stromy a ořešáky.

Objekt je orientován jihozápadně s krásným výhledem do smíšeného lesa - v létě stín, v zimě slunce.

10 minut chůze z kopce vlaková zastávka Petrov - Chlomek, odkud jede přímý vlak do zastávky Praha - hlavní nádraží. Tarifní pásmo PID 2.

Malebná posázavská krajina pro milovníky přírody a procházek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543422
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha937
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.