Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 260 m² bez realitky11727, Dobřív - Dobřív, Plzeňský kraj

11727, Dobřív - Dobřív, Plzeňský kraj
Cena150 000 Kč

Tato nemovitost již od 636 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zahrady a maringotky v Dobřívi u Rokycan s možností přikoupení další části pozemku. Prodám zahradu v krásné lokalitě blízko chráněné krajinné oblasti Brdy. V obci je rybník vhodný ke koupání, památkově chráněné roubenky, hamr a švédský most, několik cyklostezek. Zahradu je možno rozšířit, sousedka má zájem prodat část sousedního pozemku. Na zahradě je čistá, opravená, celoročně obyvatelná maringotka. Prodejní cena je včetně právních služeb, které zajistím.

Sale of a garden and a caravan in Dobřív near Rokycany, 1 hour by car from Prague, 2 hours by train and bus. It is possible to make the garden larger, because a neighbour would like to sell a piece of her garden too. The garden is in a beautiful location near protected natural area of Brdy. There is a lake suitable for swimming in the village, a cultural protected wooden houses, old mill and a Swedish bridge. There is a clean and repaired small caravan inhabitable for the whole year. The price includes lawyers services for the contract etc. that I will arrange.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543657
VybavenoNevybaveno
Plocha 260
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.