Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 160 m² bez realitkyHusova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Husova, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 799 999 Kč

Tato nemovitost již od 37 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme zděný dvoupodlažní RD (160m2) se samostatnou podsklepenou garáží v Čelákovicích, okres Praha-východ. Rok výstavby 1980, zásadní rekonstrukce v roce 2008.

Dům je po rekonstrukci řešený jako 7+kk, ale je možno jej využít jako dvougenerační díky přípravě pro kuchyni v 1. patře. V přízemí se nachází vstupní zádveří (4,8m2), pokoj (12m2), koupelna s odděleným WC, vanou, sprchovým koutem ( 9,7m2) a velký klimatizovaný prostor s kuchyňským koutem (29m2) a obývacím prostorem s francouzským oknem a vstupem na zahradu (20m2), dále technická místnost (4,1m2).

V 1. patře se nacházejí 3 neprůchozí pokoje (28,2 m2, 17,5 m2, 14,1m2) koupelna s WC a sprchovým koutem a šatna (10m2), která byla původně určena jako kuchyně. Oba pokoje s jižní orientací jsou vybaveny klimatizací a všechny 3 pokoje v patře předokenními žaluziemi. Vzhledem k typu střechy jsou všechny stropy rovné a nezkosené.

Vytápění a ohřev vody je řešen kombinovaným plynovým kotlem se zásobníkem teplé vody, dále je možnost topit v krbových kamnech nebo klimatizací. Kotel je umístěn samostatné technické místnosti s prostorem pro pračku a sušičku. Vzhledem k tomu, že boční stěna domu je napojena na sousední dům je dosahováno velmi výrazné úspory při vytápění. Po zateplení ( polystyren 10 cm ) jsou průměrné náklady na plyn a elektřinu 3.000.- Kč měsíčně. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Na pozemku je umístěna samostatná garáž s velkými vjezdovými vraty a zavedeným rozvodem 400V, polovina garáže je podsklepena. Na zahradě je zapuštěný bazén 30m3 a studna, společná i pro sousední dům. Celková velikost pozemku je: 665m2. Zastavěná plocha je: 162m2

Dům se nachází v klidné ulici, 5 minut od náměstí, škola je ve vedlejší ulici. Zastávka autobusu je od domu vzdálena 5 minut chůze, železniční stanice 10 minut chůze.

Z obce je velmi dobré dopravní spojení do Prahy díky blízkosti 2 dálnic D10 a D11, autem k stanici metra B Černý most za 15 minut, vlakem na Masarykovo nádraží 30 minut.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost, zubařské a lékařské ordinace, 2 lékárny, dětská hřiště, obchody s potravinami Tesco, Billa, Penny Market, Albert, mateřská, základní škola a gymnázium. Na adrese je využíván ADSL internet a O2TV.

V případě, že můžete nabídnout byt v Čelákovicích (2+kk - 3+kk) nebo Praze ( 2+kk nebo 2+1 ), bude to výhoda k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543749
Dispozice7+kk
Plocha pozemku665
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha160
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.