Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyMasarykova ul., Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Masarykova ul., Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem prosluněného bytu 3+1 v Kutné Hoře. Byt o výměře 102m2 se nachází ve třetím patře udržovaného cihlového domu.

Nově zatepleno, nová fasáda a okna v celém domě. K dispozici lodžie a prostorný balkon, společná zahrada. Výhled je orientován do ulice i do zahrady. Bezpečnostní vchodové dveře Sherlock, dřevěná parketová podlaha. Kuchyňská linka s myčkou a novou elektrickou troubou s grilem, plynový sporák Whilpool. V bytě nechybí připojení na satelit a internet. V ložnici se nachází velká šatní skříň IKEA. V chodbě je skříň na kabáty a botník IKEA a také knihovna IKEA. V obýváku televizní stolek s plochou TV a police. Všechna okna jsou vybavena designovými žaluziemi. V koupelně je k dispozici pračka se sušičkou. Vytápění novým úsporným a bezpečným kondenzačním kotlem Protherm. Rozvod ústředního topení v celém bytě ovládáno elektronickým termostatem (možnost vzdáleného ovládání přes telefon).

Byt se nachází 500m od vstupu do historického jádra města. Parkování možné před domem a v blízkém okolí. Elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Výměnnou za třetí patro bez výtahu dostáváte naprosto tichý, vzdušný a světlý, prosluněný byt a příjemné sousedy. Hledáme pouze seriózní a spolehlivé zájemce. Realitním kancelářím neodpovídám.

Připraveno k nastěhování 1.5.2020. Nájemné 11000 CZK měsíčně + 2000 záloha na vodu a společné služby domu. Plyn a elektřina dle spotřeby (cca 2000/měsíc). Vratná kauce 30000 CZK + 1 měsíční nájem předem při nastěhování.

We offer a long term rent of our beautiful sunny appartment with 2 bedrooms, large living room, hall and a kitchen at Kutna Hora. The flat equals 102 square meters. It is situated on the third floor. Newly insulated walls, new fasade and all windows in the house. There is a spacious balcony, narrow terrase and a shared garden. The view is oriented both in the street and the garden area. Safety entrance door Sherlock, wooden parquette floor. Kitchen area equipped with dishwasher, electric oven with grill, gas stove Whirlpool. Satelitte TV and internet connection. Large wardrobe IKEA in one of the bedrooms. Another wardrobe in the entrance hall. Bathroom equipped with automatic washmachine&dryer. Central Heating with brand new, safe and efficient condens gas boiler Protherm. Central Heating operated with electronic thermostat (remote control available). The appartment is situated 500 metres near the entrance of the historical center of the town. Parking available in front of the house and nearby. Electricity and gas will be transfered to the tenant. The whole flat is freshly painted and super clean. In exchange of the 3rd floor without an elevator, you are getting a super scilent, airy, light and sunny flat and nice neibourghs. We seek reliable partners and offer alike. We don´t answer to estate agencies. The flat is ready to move in March 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543794
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKutná Hora, U potravin
🚶 82 m (1 min)
PoštaKutná Hora 1
🚶 304 m (4 min)
ObchodMixc Group s.r.o
🚶 201 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 487 m (6 min)
RestauraceStaročeský námořní restaurant Kréta
🚶 625 m (8 min)
LékárnaLékárna U zlatého hada
🚶 103 m (1 min)
ŠkolaZŠ Masarykova
🚶 222 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 470 m (6 min)
SportovištěSparta Kutná Hora a.s.
🚶 690 m (8 min)
Hřiště
🚶 733 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.