Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyTeplice - Prosetice, Ústecký kraj

Teplice - Prosetice, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím Vám k pronájmu nově rekonstruovaný slunný byt 3+1 s lodžií, který má rozlohu 75 m2. Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží revitalizovaného domu (zateplení, fasáda, střecha, chodby, výtah, sklepy...). Byt samotný prošel kompletní rekonstrukcí v 2017. Podlahy 8 mm vysoké kvality. Stropy jsou v celém bytě snížené včetně tepelné izolace. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní-pěti bodové. Veškeré dveře v bytě včetně rámů jsou dřevěné. Balkon je zasklený a disponuje zatahovací roletou. Okna mají žaluzie. K bytu náleží sklepní koje.

Veškerá občanská vybavenost: MHD, škola, školka, obchody. Dojezdovost do Prahy cca 1 hodina (blízko nájezdu dálnice). Slušní sousedé.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou (2017), novými vestavěnými skříněmi, skříní na chodbě, pračkou, držáky na kola. Oproti fotografiím je v bytě jiná sedací souprava, vybavení obývacího pokoje a stůl v kuchyni. Byt je k dispozici od 1. 2. 2019, případně dle domluvy. Upřednostňuji slušné, klidné a spolehlivé nájemníky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543850
Dispozice3+1
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.