Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyOstrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 565 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt je nabízen POUZE k PRONÁJMU a KOUPI, což znamená, že si jej můžete PRONAJMOUT na pul rok a na konci období pronájmu budete mít možnost si jej KOUPIT.

Byt je 3+1, 69m2 (+ lodžie, komora, sklepní koje), v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 6. patře z 11 na ulici Dr. Martínka. Sklepní koje se nachází přímo pod bytem. patře. Komora je součástí bytu. Rekonstruované bytové jádro (koupelna, záchod) a kuchyně (kuchyňská linka, vestavěná trouba, sporák, myčka, digestoř, barový pult), elektřina je v mědi, ústřední topení s měřiči spotřeby tepla. Dům je po celkové revitalizaci - nová okna, zateplení, výtah, lodžie, vstupy do domu hlídané kamerovým systémem, kódované otevírání dveří. Blízká dostupnost všech služeb - MHD, poliklinika, škola, školka, restaurace, obchody

Pronájem: 10 500 Kč + elektřina, plyn (cca. 900,-)

Kupní cena: 1 290 000 Kč

Záloha na období pronájmu: Žádná záloha není požadována

***************************************************************************************************

BYT MŮŽE BÝT ATRAKTIVNÍ PRO:

• Lidé, kteří nemají hotovost a momentálně nemají nárok na hypotéku. To dává kupujícímu čas na přípravu zálohy nebo ke zlepšení svého ratingu pro získání hypotéky před koupí.

• Kupní cena nemovitosti je dohodnutá při podpisu smlouvy. To je obrovská výhoda pro kupujícího, který se vyhne dodatečným nákladům spojeným se zhodnocením nemovitosti po uplynutí doby pronájmu. Jakékoli budoucí zhodnocení půjde kupujícímu, protože cena je pevně daná.

• Doba pronájmu může kupujícímu sloužit jako zkušební doba. Pokud je kupující nový ve městě nebo se přestěhuje, pak moje nabídka umožňuje nájemci/kupujícímu vyzkoušet konkrétní čtvrť a zjistit, zda je skutečně dobrá, nebo ne.

• Pokud se kupující přestěhuje a čeká na prodej svého majetku na financování nákupu nového, pak toto může být perfektní příležitost. Poskytuje to totiž kupujícímu možnost se usadit v jeho budoucím domě, dokud jej nedokáže koupit.

• Vzhledem k tomu, že si kupující byt pronajímá s úmyslem jej koupit, může si byt začít přizpůsobovat podle svého přání.

• Všechny smluvní dokumenty připravím já a představím je vám nebo vašemu právníkovi pro schválení a podpis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543979
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.