Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyBrno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný byt o dispozici 2+kk v Brně - Starém Lískovci na ulici Irkutská.

Byt v OV o CP cca 51 m2 se nachází v posledním 7.patře zatepleného panelového domu s výtahem. Byt je rohový, má tak jen jednoho souseda - výhodou je absolutní klid, zejména v ložnici. Byt tvoří následující místnosti: předsíň 5m2, komora + spíž (1,5m2), koupelna + WC 4m2, pokoj (ložnice) 11m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 23m2 se vstupem do lodžie 5m2. K bytu náleží i sklepní kóje o výměře 2m2.

Bytový dům v minulosti prošel kompletní revitalizací (zateplení, střecha, plastová okna, atd.). Výtah je zcela nový (kolaudace r.2018) - který je propojen až do sklepa. Kde je i bezbariérový přístup.

Samotná bytová jednotka také prošla před 5 lety modernizací (nové zděné jádro, nová zvětšená koupelna se sprchovým koutem, wc, obklady a dlažbou, kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, nové rozvody elektřiny, plovoucí podlaha).

Měsíční náklady zde činí cca 2.800,-Kč (fond oprav vč. inkasa). Topení je v bytě řešeno dálkovým ústředním vytápěním. Úvěr za revitalizaci i výtah je splacený, proto jsou náklady na fond oprav nižší než u jiných bytů v této oblasti.

Byt je orientován na jihozápad s pěkným výhledem do krajiny, s dostatečným počtem parkovacích míst přímo před domem. Velkou výhodou bytu je jeho poloha a orientace (dostupnost dálnic na Prahu i Vídeň, občanská vybavenost v bezprostředním okolí – ZŠ 300m, supermarket Albert 400m, restaurace 150m, dětské hřiště před domem, lékárna a veterina 500m, OC Campus Square 2km, zastávka autobusu 100m, tramvaje 600m, koupaliště 600m). Okolí domu je obklopeno zelení, která poskytuje dostatek relaxace.

Byt je ihned volný, vhodný mimo jiné např. i jako vhodná investice k pronájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544189
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.