Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyŠimáčkova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Šimáčkova, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k pronájmu stylový kompletně zařízený byt 2+kk. Moderní byt o rozloze 45 m2, se nachází v šestém patře hezkého cihlového domu s výtahem v oblíbené lokalitě na Praze 7. Celý dům prošel rekonstrukcí, nový výtah.

Byt se stává z prostorné předsíně s úložným prostorem, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (včetně elektrospotřebičů – lednice s mrazničkou, myčka, horkovzdušná trouba, sklokeramická deska), ložnice, koupelny (sprchový kout), samostatné toalety, a pračka.

V bytě je dostatek světla (3x velké dvojité okno), vysoké stropy, dřevěná podlaha. Použiti kvalitní materiály. Moderní bydlení v klidné části Prahy s dostatkem zeleně v okolí (park Stromovka). Kompletní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost (tramvajová zastávka nedaleko, metro C pár minut chůze od domu). Po dokončení mostu Holka v Q1 2023 se za 25 minut pěšky dostanete do Karlína.

Poplatky (1000,- za 1 osobu) zahrnují elektřinu ve společných prostorách, výtah, odvoz odpadků a vodu. Za elektřinu v bytě bude odpovědný nájemce. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet, který není v ceně.

Newly-built 2+kk 45m2 flat available for rent. Located on the 6th floor of a renovated building with a brand new elevator (November 2018). The flat comes fully furnished with a washing machine. Various plates, cups, knives, and more are included.

Upon entering the flat, there is a small entry hall with plenty of storage. The hall leads into the living room with a kitchen that includes a refrigerator and dishwasher. The bedroom connects to the living room and has hidden clothing storage behind a curtain, and access to the bathroom through a sliding metal door with full-length mirror. The toilet is accessible from the living room through the boiler/service room, which includes an electric boiler (fully adjustable central heating for the flat).

There are 3 large double windows in the flat (two in the living room, one in the bedroom), high ceilings and a wooden floor in the living and bedrooms.

The flat is a short walk from Stromovka park (7 minutes), lively Letna, a stone’s-throw from Holesovice art district, and the National Gallery (Veletrzni palace) is 3 minutes away. It is situated on a quiet one-way street that is about 7 minutes’ walk from the Vltavska metro. There are restaurants, cafes, convenience stores, supermarkets, ATM, and a pharmacy all nearby. After the completion of the Holka pedestrian bridge in Q2 2023, you can get to Karlin on foot in just 25 minutes.

Utilities (1000 CZK for 1 person) include fees for electricity in the common areas, elevator, garbage disposal, and water. The tenant will be responsible for paying for electricity in the apartment directly to the supplier. The flat is set up for high-speed internet, which is not included.

Flat looks exactly as pictured in the photos.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544208
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPraha-Bubny
🚶 313 m (4 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 390 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 217 m (3 min)
BankaOberbank
🚶 493 m (6 min)
RestauraceStejkárna
🚶 171 m (2 min)
LékárnaLékárna Lékařský dům
🚶 250 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 607 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚘 1 147 m (3 min)
SportovištěMammut
🚶 299 m (4 min)
Hřiště
🚶 799 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.