Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 373 m² bez realitkyStarodubečská, Praha - Dubeč

Starodubečská, Praha - Dubeč
Cena11 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 849 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný rodinný dům s garáží na pozemku o velikosti 674 m2 v klidné lokalitě Prahy 10, Dubeč, v ulici Starodubečská. RD nabízí prostorný byt 5+1/hala/jídelna. Dispozice:

technický suterén - garáž 30,9m2, schodiště 4m2, sklep 14,7m2,vodárna 3,6m2, místnost pro zahradní nářadí 4,2m2.

Přízemí – hned po vstupu do domu najdeme vlevo samostatné WC 1,4m2 a technickou místnost 1,4m2 pro pračku a sušičku, vpravo nalezneme útulnou šatnu 2,6m2, a vstup do jídelny 16,8m2, na kterou navazuje veliká kuchyň 12,9m2 se spíží 1,5m2, z jídelny se dostáváme do prostorného slunného obývacího pokoje 42m2 s krbovými kamny, se zvýšeným stropem a francouzskými dveřmi vedoucími na terasu a zahradu. Vrátíme-li se do vstupní předsíně 34,5m2, nalezneme zde ještě vstup do pokoje č.1 - 19,7m2. Z předsíně se přesuneme po malém schodišti (pouze 6 schodů) do východní části domu. Zde nalezneme předsíň s vestavěnou prostornou skříní a další pokoje. Pokoj č.2 - 16,5m2 vhodný například jako ložnice,pokoj č. 3 - 10,9m2 je slunný vhodný jako dětský či pracovna, pokoj č.4 - 12,2m2 se nachází hned vedle koupelny se záchodem 7,2m2. Z předsíně dále vede další schodiště na půdu - podkroví 144m2, které se je vhodné pro další rozšíření domu o obytné prostory.

Dům se nachází na pozemku opticky rozděleném do dvou částí-před domem a za ním. Zahrada za domem je přístupná z přízemí domu a její součástí je vyvýšená kamenná terasa. Uprostřed zahrady je zapuštěný bazén s osvětlením. Určité soukromí je zajištěno vzrostlými dřevinami, oddělující zahradu od sousedních. V rohu zahrady je umístěn zděný zahradní domek na opačném konci zahrady je přístřešek s grilem a posezením + dřevník. Pozemek před domem je uzpůsoben příjezdu k domu a do garáže a je možné zde zaparkovat 1 auto. Je zpevněn betonovým vjezdem a oddělen od hlavní komunikace plotem s branou. Dům je napojen na všechny IS - elektrika, plyn, hloubková kanalizace, veřejný vodovod a bonusem je vlastní vodárna(studna). Zdrojem vytápění je plynový kotel s radiátory a krbová kamna v obývacím pokoji. Dům má 373m2 užitné plochy, pozemek celkem 674m2, z toho příjemná zahrada se soukromím 475m2. Podkroví je možné využít pro vybudování samostatného bytu. Dům byl během let velmi dobře udržován a postupně revitalizován.

Dubeč je oblíbená městská část na bydlení v soukromí a v přírodě s komfortem veškeré občanské vybavenosti - je zde školka, ZŠ, sportovní hřiště, cyklostezka, restaurace, obchody, cca 5 min autem je NC Europark, Obi, Asko…

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544441
Dispozice5+1
Plocha pozemku674
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha373
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.