Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkySoukalova, Praha - Modřany

Rezervováno
Soukalova, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný a prostorný byt 2+kk v lukrativní lokalitě Modřany - Praha 12. Byt o CP 63,1 m2 (výměra jednotky 50,7m2 + terasa o velikosti 12,4 m2) se nachází v 6. patře budovy s výtahem. Byt nabízí slunný a otevřený prostor. Kuchyňská část je vybavena kuchyňskou linkou včetně značkových vestavěných spotřebičů značky BEKO (sklokeramická deska, trouba, lednice s mrazákem, mikrovlná trouba, myčka, digestoř, na fotce chybí skleněná deska, která je za linkou). Pokoje jsou zařízené (vestavěná skříň na zakázku + nábytek dle fotografií) Na chodbě se nachází koupelna s vanou, umyvadlem, zrcadlem, toaletou a pračkou BEKO. Na chodbě se nachází prostorná šatna (2,7 m2). Podlahy v bytě - vinyl. Na oknech jsou žaluzie. Bytový komplex je pod neustálým dohledem bezpečnostní agentury.

V blízkosti domu - přírodní památka Modřanská rokle, cca 1 km daleko je povltavská cyklo/inline stezka, kde je i mnoho dalšího sportovního vyžití (golf, squash, tenis,apod.). Přímo v místě jsou pak obchody, školy i školky, poliklinika Modřany, restaurace, kino a další služby. Lokalita nabízí dobrou dostupnost na dálnici D1, rychlým spojením na letiště a výbornou dopravní dostupnost, zastávka autobusu MHD se nachází přímo u domu (k metru C Kačerov, k metru B Smíchovské nádraží cca 15 minut), zastávka tramvaje je vzdálena cca 200m - 3min. (přímá linka do centra cca 17 min).

Budova je navržena v energetickém standardu B, což znamená, že je energeticky velmi úsporná.

Při rychlém jednání SLEVA.

ENG.

I offer for sale a beautiful and spacious apartment 2 + kk in a lucrative location Modrany - Prague 12. Apartment with CP 63.1 sqm is located on the 6th floor of a building with an elevator. The apartment has a terrace of 12.4 m2. The apartment offers sunny and open space. Kitchen part is equipped with kitchen unit including brand built-in BEKO brand appliances (ceramic hob, oven, fridge / freezer, microwave oven, digester, dishwasher, rooms are furnished (built-in wardrobe to order + furniture according to the photos) washbasin, mirror, toilet and washing machine BEKO.There is a spacious dressing room (2.7 sqm) on the floor in the apartment - vinyl, on the windows are blinds.

Near the house - natural monument Modřanská rokle, about 1 km away is the Vltava cycling / inline trail, where there are many other sports (golf, squash, tennis, etc.). There are shops, schools and kindergartens, polyclinic Modřany, restaurants, cinema and other services. Location offers good access to the D1 motorway, quick connections to the airport and excellent transport accessibility, bus stop is located directly at the house (to the metro Czáv) (direct line to the center about 17 minutes).

The building is designed in energy standard B, which means it is very energy efficient.

DISCOUNT FOR FAST ACTION.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544539
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží6
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha63
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.