Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyPraha - Malešice

Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Cena5 420 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 986 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, slunečný, velmi dobře dispozičně řešený 2+kk v 2NP/4 v bytovém domě s výtahem z roku 2007. V klidné lokalitě s výhledem do zeleně (sport.hřiště TJ Malešice) . 68m2 včetně 2 lodžií situovaných na JV, J (byt 56 m2, plocha lodžií 12,5 m2). Koupelna se sprch. koutem a podlahovým vytápěním na termostat, WC zvlášť, šatna-komora, nadstandardně vybavená moderní kuchyňská linka (nová myčka a lednice, původní varná deska a trouba Siemens, digestoř), zabezpečený sklep. Plovoucí podlahy javor, obložkové dveře Sapeli v téže barvě. Vytápění a ohřev vody centrálně. Vstupy do domu na čip. Bezproblémové parkování na ulici před domem. Vhodné pro pár či rodinu s dítětem (spaní v kočárku na balkoně). Bezbariérový přístup přes suterén a výtah. Občanská vybavenost v místě, vynikající dostupnost do centra (15 min metro A - Depo Hostivař) 2 min na autobus) i na výpadovku směr HK, MB - 10 min.

Beautiful and sunny apartment in a quiet location with a direct view of trees and sports ground. Great and practical layout 2+kk (one bedroom), 56 sq.m flat, 12,5 sq.m balcony, 1 sq.m. basement storage. Floor 2/4. Living room with open kitchen (fully equipped incl. refrigerator, washing machine, stove and oven) and balcony access. Bedroom with its own balcony acces. Bathroom with floor heating, separate WC, storage room/little wardrobe). A well-managed building with controlled chip entry. Easy access to city center (10 min by car, 15 min to Depo Hostivar - Metro A or 2 min to a bus stop), easy way out of the city (5 min drive to city ring). Ideal for a pair or a young family with child. Handicapped-accessible through the basement and elevator.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544549
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.