Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 67 m² bez realitkyB. Smetany, Starý Kolín - Starý Kolín, Středočeský kraj

Rezervováno
B. Smetany, Starý Kolín - Starý Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 4+1 se zaskleněnou lodžií o výměře 67 m2 ve 3. patře třipatrového cihlového domu bez výtahu, po kompletní revitalizaci, zatepleno. Byt je čistý, nově vymalovaný a prostorově zajímavý.

Vybavený částečně, dle dohody. K dispozici kuchyňská linka, el. sporák se sklokeramickou deskou a troubou, lednička, pračka.

Byt má velkou kopelnu s rohovou vanou, velký hlavní pokoj, malou ložnici, pracovnu, prostornou kuchyň a spíž, vestavěné skříně na chodbě, šatní skříň v ložnici. Nová okna se žaluziemi.

Podlahy jsou kombinací parket a dlažby v koupelně a WC dlažba. Vytápění zajišťuje nový elektrický kotel, ohřev vody bojler. K bytu náleží sklep.

Byt se nachází nedaleko od centra, veškerá občanská vybavenost : vlak , lékař , OÚ, pošta , obchody , kadeřnictví vše max. 10 min. chůze. Mateřská školka nedaleko. Skvělé vlakové spojení směr Kolín, Praha, nebo Pardubice. Kutná Hora ve vzdálenosti 7 km.

Ideální pro milovníky přírody. V těsné blízkosti domu je les, řeka.

Volný cca od 1.5.2019. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem.

Cena nájmu je 10.000, -Kč + měsíční náklady na bydlení: energie, fond oprav– cca 2 200, -. převaděné na najemce. Vratná kauce je 20.000, -Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544614
Dispozice4+1
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.