Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 69 m² bez realitkyDalimilova, Praha - Žižkov

Dalimilova, Praha - Žižkov
Cena2 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 366 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rozestavěná mezonetová obchodní jednotka ve stavu shell & core - jednotka určena ke stavebnímu dokončení budoucím vlastníkem, v projektu Rezidence U Kronikáře. Cena jednotky nepodléhá DPH. Vhodné jako kancelář, bistro, kavárna nebo obchod.

Chtěli byste být součástí historické části Žižkova, se kterou se pojí mnoho známých příběhů? Klidná ulice Dalimilova, ležící mezi Kostnickým náměstím a Cimburkovou ulicí vám tuto možnost nabízí.

Lokalita i rezidence dává příležitost podnikavým jedincům, kteří se rozhodli žít svůj sen i v pracovní době. Pro ně tu máme připravené 2 nebytové prostory. I oni tak mohou být součástí celku, který je tolik výjimečný.

I když se vám zřejmě nebude moc chtít, můžete ze svého útočiště v Rezidenci U Kronikáře odejít za děním v nedaleké Husitské ulici, v samotném centru, či se vypravit za pohodou do Riegrových sadů. Pokud budete potřebovat na chvíli nadhled, bude vás dělit jen pár minut od cesty na Vítkov, kde vás okouzlí jeden z nejkrásnějších výhledů na Prahu.

Rezidence U Kronikáře je tak tím pravým místem pro všechny, kteří chtějí být součástí historické části Žižkova a přitom žít moderní život.

Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnosti.

Prodává přímý majitel. Nyní zimní sleva. Akční cena platná do 16.12.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544618
DispoziceOstatní
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha69
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.