Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyPickova, Praha - Zbraslav

Pickova, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní byt s dispozicí 3+kk se dvěma balkony, sklepem a garážovým stáním, Praha 5 – Zbraslav. Zbraslav je klidná část Prahy s blízkostí do přírody. Zároveň je však plně občansky vybavená a je v dobré dopravní dostupnosti z centra Prahy.

Byt o celkové výměře 87 m2 (vnitřní plocha – 78,59 m2, balkon - 4,07 m2 a 2,27 m2) je umístěn ve 2. nadzemním podlaží na jižní straně novostavby bytového domu z roku 2007 a nabízí vše, co může náročný pár nebo rodina vyžadovat. Byt disponuje velkorysým obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, samostatným WC a předsíní. Z kuchyňského koutu a větší ložnice je možný vstup na balkon. Podlahy v obývacím pokoji a v ložnicích jsou plovoucí. V předsíni, koupelně a na WC je položena dlažba. Měsíční poplatky za byt a garážové stání jsou ve výši 3 718,- Kč + zálohy na elektřinu.

Současná dispozice upřednostňuje velice prostorný hlavní obývací pokoj (42,3 m2) a menší ložnici. Snadnou úpravou lze dispozici změnit na kombinaci středně velkého obývacího prostoru a běžného pokoje. Vybavení bytu je velmi kvalitní většinou zakázkové a nejeví žádné známky opotřebení.

Vytápění objektu zajišťuje vlastní plynová kotelna umístěná v domě. K bytu dále náleží zděná sklepní kóje (2,07 m2) a garážové stání umístěné v suterénu domu.

Dobrá dopravní dostupnost, zastávka MHD umístěna 350 m od domu, odkud se přímými autobusovými spoji dostanete za 16 minut na metro B - Smíchovské nádraží.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544715
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.