Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyBachmačské náměstí, Praha - Dejvice

Rezervováno
Bachmačské náměstí, Praha - DejviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné16 900 KčUšetříte 1 000 Kč17 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce16 900 Kč


Pronajmeme světlý byt ve výjimečné lokalitě mezi Hradčanskou (chůze 5min) a Dejvickou (chůze 5min) s pěkným výhledem na malé klidné náměstíčko se vzrostlými stromy a zpívajícími ptáky. Byt 47m2 (obývák + kk + vestavný ložnicový box viz přiložené dispoziční schéma) s balkónem 3m2 je umístěný ve 4. podlaží 6ti patrového rekonstruovaného secesního cihlového domu s výtahem, ulice Bachmačského náměstí.

Díky velkým oknům je byt velmi světlý, prosluněný odpoledními paprsky. Nevšední dispozice navržená architektem dodává bytu vzdušnost a naplno využívá prostor.

Velkou předností je malý, krytý a velmi užitný balkón, taktéž s výhledem do náměstíčka (a když opadá listí, až na Loretu).

LOKALITA

Jedinečné umístění v luxusní části Dejvic kombinuje klid a výhled do zeleně s výjimečnou dostupností (5 min. chůze od domu je stanice metra Dejvická/ Hradčanská, zastávka tram. a autobusů směr Staré Město, Divoká Šárka a Letiště Ruzyně, Letná či Anděl) a výbornou občanskou vybaveností (řada obchodů, kaváren, restaurací, mateřské školky, základní škola, ordinace lékařů, pošta). V sousedství se nachází Letenská pláň (10 min. chůze), Stromovka (15 min.chůze) a Pražský hrad (15 min.chůze).

DISPOZICE A VYBAVENÍ

Byt sestává z předsíně, komory, koupelny se sprchovým koutem a WC a velkým obytným prostorem, který je funkčně rozdělen na obývací část, kuchyňský kout a vestavný designový box obsahující manželskou postel a pracovní kout s oknem. WC je součástí koupelny. Pro lepší představu je přiložen plánek bytu.

Byt je částečně vybaven. V předsíni se nachází velká vestavná skříň na míru a pračka s vrchním plněním. Kuchyň je plně vybavena – varná indukční deska + plynový hořák, horkovzdušná trouba, velká lednice s mrazákem, myčka. V obýváku je stůl se 4 židlemi, v boxu je manželská postel se zdravotními matracemi, police, pracovní stůl a knihovna, úložný prostor 2,7 m3 pod vyvýšenou postelí s přístupem z kuchyně. Koupelna se skříňkou pod umyvadlem, policemi a úložnou skříňkou za WC. Komora obsahuje policovou skříň. Po dohodě možno dovybavit sedací soupravou.

Byt byl kompletně rekonstruován v roce 2010 – nová kuchyň s vestavnými spotřebiči, nová koupelna, masivní dřevěná podlaha, vestavný nábytek na míru, osvětlení (2018). Topení (WAW - 2010) a ohřev TUV (elektrický bojler 80l - 2022) jsou lokální. V koupelně elektrické podlahové topení.

Byt je volný k nastěhování. Doporučujeme pro 2 dospělé osoby.

Základní měsíční nájem činí 16.900 Kč

+ provozní poplatky 600 (1os) / 800(2os)

+ voda 350/os

+ plyn a a elektřina dle skutečné spotřeby – preferuje se převod na nájemce

Požadovaná kauce činí: 16.900 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544765
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 123 m (1 min)
PoštaPraha 6
🚶 373 m (4 min)
ObchodHerba Vitalis
🚶 102 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 66 m (1 min)
RestauraceJoy burger bar
🚶 84 m (1 min)
LékárnaDejvická lékárna
🚶 277 m (3 min)
ŠkolaJazyková škola Arabesque
🚶 216 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 693 m (8 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 444 m (5 min)
Hřiště
🚶 169 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.