Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyNa Folimance, Praha - Vinohrady

Na Folimance, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu velice pěkný byt 2+kk v 1. patře na Praze 2 - Vinohradech. Velikost 62m2. Byt je po rekonstrukci, nové podlahy, nová malba. Pokoje jsou neprůchozí. V obývacím pokoji je kuchyň s kombinovaným sporákem, myčkou a vestavenou lednicí+mrazničkou. Na podlaze v obývacím pokoji i ložnici jsou parkety. V předsíni je velká vestavěná skříň, botník a úložné patro cca 4m2. Bezpečnostní dveře. WC je samostatné. V koupelně je nová vana a nové umyvadlo. Dále jsou v bytě komora a spíž. Okna na halu a do parku Folimanka. Velice dobrá dopravní dostupnost, hned u baráku je zrekonstruovaný park, potraviny. Velmi blízko je Vyšehrad, náměstí bratří Synků. Cena 15.000 Kč + poplatky (cca 6.000 pro 2 osoby včetně nákladů na plyn a elektřinu). Byt je volný od 10.2.19

I will rent very nice 2 rooms apartment (kitchen is in one of the rooms). It is in the 1st floor in Prague 2, Vinohrady. It has 62m2. Apartment is after reconstruction, new floors, new painting. Entrences to the rooms are from the hall. In the living room there is very nice kitchen with owen, dischwasher and fridge. The flooring in the living room and bedroom is parquet. In the hall there is a big built-in wardrobe and bulit-in second floor of 4m2. There is a security door. In the bathroom there is a new bathtub and new washbasin. Toilet is separated. Windows to sport hall and garden Folimanka. Very good access to public transporatation, in front of the house is very nice reconstructed park, food stores around. Very close is Vysehrad and city centre. Price 15.000 CZK + service fees (approximatelly 6,000 CZK for 2 persons including the cost of gas and electricity). The apartment is free from10th February 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544780
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE
Plocha62
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.