Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 21 m² bez realitkyDavídkova, Praha - Libeň

Davídkova, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné13 200 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce13 200 Kč


Kompletně vybavený útulný byt v prvním patře (2. nadzemní) cihlového domu vhodný pro 1 - 2 osoby. Dům je v lokalitě nedaleko nemocnice Bulovka a dobře dostupný hromadnou dopravou. V bytě je k dispozici prostorný obývací pokoj, samostatná kuchyně s pračkou a ledničkou a koupelna s vanou. Součástí bytu je i nábytek (manželská postel, skříň, komoda a jídelní stůl se dvěma židlemi), kompletní kuchyňské vybavení, běžné elektrospotřebiče a TV. Celý byt je situovaný do klidného dvora. Parkování možné v ulici před domem (bez parkovacích zón) nebo po dohodě s majitelem objektu v uzavřeném dvoře.

Poplatky: 800,- na osobu + elektřina dle spotřeby.

Fully equipped cozy apartment on the 1st floor (2nd above ground) in a brick house suitable for 1 - 2 persons. The house is located near Bulovka Hospital and is easily accessible by public transport. The apartment has a spacious living room, a separate kitchen with a washing machine and a refrigerator and a bathroom with a bathtub. The apartment also includes furniture (double bed, wardrobe, chest of drawers and dining table with two chairs), complete kitchen equipment, common electrical appliances, and TV. The entire apartment is situated to a quiet courtyard. Parking is possible in the street in front of the house (without parking areas) or in a closed yard (agreement with the building owner is necessary).

Fees: 800, - per person + electricity according to consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544784
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha21
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.