Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 117 m² bez realitkyK Šeberovu, Praha - Šeberov

K Šeberovu, Praha - ŠeberovVybaveno
Cena8 395 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 603 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový mezonetový byt z roku 2016, plně vybavený o celkové velikosti 116 m2, disponující vlastním garážovým stáním a balkonem. Projekt byl vystaven ve stylu venkovského statku a prostředí je skutečně venkovské, zároveň vysoce bezpečné, navíc dojezdová vzdálenost do centra autem činí cca 15 minut. Při využití MHD (zastávka přímo před statkem) trvá cesta autobusem na stanici metra Opatov 7 minut.

Po technické stránce je projekt výborně zpracován, stavebníkem byla renomovaná společnost Stavitelství Šmíd, pro interiéry byl využit dub jak pro podlahy, tak schodiště, dveře i okenní rámy. To propůjčuje nemovitosti její luxusní působení. Poctivé provedení se silným zdivem se projevuje na nízké energetické náročnosti, která je B (velmi úsporná).

Byt je navíc plně vybaven a nevyžaduje žádné další investice.

Byt se rozkládá ve 3 patrech, přičemž v prvním patře je vstup do bytu, chodba s vestavnou skříní, toaleta a dveře do obývacího pokoje spolu s kuchyní o velikosti 40 m2. Po schodech se dostáváme do druhého patra, kde se nachází dvě ložnice o velikosti 18 a 16 m2 a koupelna s toaletou. Z jedné z ložnic je vstup na balkon s krásným výhledem. Po točitém schodišti se dostáváme do podkrovní galerie o velikosti přibližně 14 m2.

Vytápění včetně ohřevu vody je řešeno plynovým kotlem.

K bytu paří garážové stání, které je umístěno v podzemní části statku.

V okolí jsou četné cyklostezky, rybníky, louky a dětská hřiště. Rodiny s dětmi ocení množství výběrových mateřských a základních škol (ale také kvalitní státní mateřská a základní škola). Nákupy zajistíte v obchodních centrech v Čestlicích a na Chodově, menší nákupy pak i v Šeberově a Hrnčířích.

V současnosti byt nabízíme za akční cenu 8 395 000,- Kč, což je možné díky tomu, že jsme eliminovali realitní kanceláře a prodej realizujeme na vlastní pěst. Tato cena je tedy pro kupujícího konečná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544817
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha117
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.