Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 211 m² bez realitkyStromovka, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Stromovka, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 499 990 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní byt 3+kk 211 m2, Villa park

Bytová jednotka v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk se nachází v novostavbě v projektu Villa Park Čechovka. Kolaudace domu proběhla 2013.

Byt se skládá ze vstupní haly, tří pokojů, dvou koupelen, separé toalety, dvou komor, obývacího pokoje, kuchyní a venkovní terasy.

Obytná plocha bytové jednotky činí 87 m2 a prostorná terasa 124 m2. K bytu náleží sklep o velikosti 3 m2.

Jednotka se nachází v 1. P s orientací na východ, jih a západ. Byt se nachází na konci zástavby, kde je dále jen příroda. Terasa je částečně zatravněná, částečně vybavena dřevěnou podlahou a přístupná z celého bytu.

Materiály použité v bytě jsou ve vysokém standardu kvality. Byt je vybaven kuchyní, vestavným nábytkem a dalším nábytkem na míru. V bytě je instalované zabezpečovací zařízení, kamerový systém a bezpečnostní dveře. Byt je vybaven elektrickými roletami.

Dům má funkční výbor a dobré sousedské vztahy. V areálu je zajištěna péče o zeleň a pořádek a tudíž jsou i venkovní prostory reprezentativní a jejich stav Vám bude dělat radost.

Byt se nachází v krásné lokalitě blízko přehrady v areálu nově postavených bytových domů. V blízkosti je také veškeré sociální vybavení, zastávka MHD, hřiště, obchod s potravinami, centrum města do 15 minut pěšky a parkovací místa. Více fotografií mohu zaslat emailem.

Byt prodáme napřímo - tedy majitel a ne realitní kancelář.

Byt je možné financovat hypotéčním úvěrem.

Cena 3 499 990 Kč

(Jedná se o osobní prodej, nejsme RK, cena je konečná, neplatí se žádné provoze a podobné)

Informace na tel. 777 558 696

Email marek.jakes11@gmail.com

Information in English:

New apartment 184,7 sq metres, 2 bedrooms + living space, kitchen, big terrace ready to move in.

The Apartment is in a newly builded apartment house built by the company Central Group in 2014.

The apartment consists of corridor, 3 bedrooms, bathroom, toilet, kitchen with a separate food storage space, the living room is connected with kitchen and there is a balcony.

Living space together is 61 sq metres and terrace space is 123,7 sq m2. There is cellar of 2,6 sq m belonging to the apartment and a car garage (can be locked) of 35 sq m in the underground floor.

The apartment is on the 1st. floor, oriented to the west. The 6th floor is the highest floor of the house, therefore it is light and enable a nice view from windows. The balcony space is bigger than standard and look more as a terasse with entrance from the livning room.

All the interiors are of the highest quality and you can find details in photos. The apartment is new, has not yet been occupied by anybody. All the equipement in kitching is new, not yet used (still packed). There is alarm in the apartment and a security entrance door. The aparment windows are prepared for installation of the electric security blinds.

The association of the building owners works well and there are good relationships among apartments owners. The land belonging to the apartment house is well cared with nice greenery and look representative.

After setlement of advance payment and signature of a pre-rental agreement we offer possibility to move in the apartment immediately. The apartment is free now ready for immediate move in. You can use it during the time needed to manage necessary legal arrangements.

The purchase of apartment can be financed by mortgage.

It is personal sales. We are not a real estate agency

Price 3 199 990,- Kč

The price is final, no other commission is paid.

Tel.: +420 777 558 696

Email: marek.jakes11@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545056
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 1. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha211
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.