Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 250 m² bez realitkyKrohova, Praha - Dejvice

Krohova, Praha - Dejvice
Cena27 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 117 474 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím dům po kompletní rekonstrukci v exkluzivní a velmi žádané lokalitě Praha 6 - Dejvice (Baba/Hanspaulka), ulice Krohova. Celková rekonstrukce byla dokončena koncem loňského roku 2018, zůstaly pouze cihly, vše je nové a nebydlené.Omítky, elektřina, podlahy, fasáda, okna, rozvody topení, odpadů, alarmu, kamer, vodovodní soustavy atd.. Jedná se o řádový 4. podlažní rodinný dům řešený jako 6+kk+2x balkon+1x terasa (pro náročné lze dodatečně upravit i jako 9+kk) se dvěma balkony a třemi parkovacími místy o rozloze 250m2 s pozemkem 300m2. Rekonstrukce byla realizována pro vlastní potřebu za použití kvalitních materiálů.

Dům má tři obytná podlaží a jedno podzemní podlaží. V obytných podlažích se nachází obývací pokoj s rozlehlou kuchyní s jídelní částí a balkony, ložnice, dětské pokoje, 2 koupelny s WC, 1 samostatné WC, technická místnost a garáž. Z přízemí se vchází na terasu a nově upravenou zahradu s novým trávníkem a instalovaným samozavlažovacím systémem. Na pozemku před domem s nachází dvě parkovací místa. V podzemním podlaží sklepní prostor a menší technická místnost. Je zde nová fasáda, cihlové obložení domu, omítky, štuky, malby, dřevěná euro okna, dřevěné podlahy a dlažby, obklady, sanita, dýhované interiérové dveře a zárubně, vstupní masivní bezpečností dveře od českého předního výrobce včetně bezpečnostního okna, dřevěné schodiště, dřevěné terasy i balkony, kondenzační kotel s bojlerem, veškeré rozvody elektřiny, vody, odpadu, plynu, topení včetně nových těles, rolety na oknech v přízemí, garážová vrata na dálkové ovládání, alarm, domácí telefon, kamery a další.

Dům se nachází v lokalitě, kde je dostatek klidu a zároveň kousek na metro A - Dejvická, Bořislavka. Volné k nastěhování ihned. ps. Realitní kanceláře nevolat, nemáme zájem o spolupráci, děkuji za pochopení.

translate by google:

I offer a house after complete reconstruction in an exclusive and highly desirable location Prague 6 - Dejvice (Baba / Hanspaulka), Krohova street. The total reconstruction was completed this year, only bricks remained, everything is new and uninhabited. It is a family-owned 4th-floor family house designed as 6 + kk + 2x balcony + 1x terrace (for demanding can be retrofitted as 9 + kk) with two balconies and three parking spaces 250m2 with land 300m2. Reconstruction was realized for own use using quality materials.

 

The house has three residential floors and one underground floor. On the living floors there is a living room with a large kitchen with a dining area and balconies, bedrooms, children's rooms, 2 bathrooms with toilet, 1 separate toilet, utility room and garage. The ground floor leads onto a terrace and a newly landscaped garden with a new lawn and self-watering system installed. On the property in front of the house there are two parking spaces. On the underground floor there is a basement and a smaller technical room. There is a new facade, brick wall paneling, plaster, stucco, painting, wooden euro windows, wooden floors and tiles, tiles, sanitary, veneered interior doors and door frames, entrance massive security door from the Czech leading manufacturer including security window, wooden staircase, wooden terraces and balconies, condensing boiler with boiler, all electricity, water, waste, gas, heating, including new bodies, window blinds on the ground floor, garage door for remote control, alarm, home phone, cameras and more.

 

The house is located in a location where there is enough peace and at the same time a short walk to metro A - Dejvická, Bořislavka. Free to move immediately. ps. Real estate agencies do not call, we are not interested in cooperation, thank you for your understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545100
Dispozice6+kk
Plocha pozemku300
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.