Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyU Jezera, Praha - Stodůlky

U Jezera, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pěkný, částečně vybavený byt 3+1 s lodžií o celkové výměře 80m2. Byt se nachází v 10. nadzemním patře (z 11) v kompletně revitalizovaném panelovém domě.

Byt se nachází přímo u stanice metra B Luka a má výbornou dopravní dostupnost (MHD např. 13 min na Anděl, či 20min na letiště). Ihned před vchodem je rozlehlý centrální park se zelení, dětskými hřišti, trasou pro běhání/kolečkové brusle, či minigolfem. Park se napojuje na Přírodní rezervaci Prokopské a Dalejské údolí. Jedná se tedy o ideální lokalitu pro procházky, běhání, či jízdu na kole.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - Tesco, Albert, řeznictví, restaurace, pošta, dětský lékař, mateřská školka, základní škola, obchodní centrum Luka living. Parkování je možné přímo před domem.

Byt je částečně vybaven (plně vybavená kuchyně - kuchyňská linka, indukční deska, lednice, trouba, myčka, v ložnici je manželská postel, velká vestavěná skříň, v pokoji 2 skříně, obývací stěna, vestavěná skříň v chodbě…). Koupelna a WC jsou čerstvě po rekonstrukci.

Nájem 18 000Kč, + poplatky 3 300Kč + elektřina bude převedena na nájemníka. Vratná kauce 30 000Kč.

Byt je volný ihned, při rychlém nastěhování možná sleva na nájemném.

Preferujeme dlouhodobé nájemníky (min. 1 rok), kteří budou byt udržovat v čistotě a v dobrém stavu. Pouze nekuřáci.

Nice and sunny, partially furnished apartment with 2 bedrooms and a balcony. 80m2 total. The flat is on the 10th floor (out of 11) in a completely reconstructed building.

The flat is in the immediate vicinity to the metro B station Luka and is very well connected to the city center (13 minutes to Anděl) or to the airport (20mins). Right opposite the building is a big park with lot of trees, ponds, kid playgrounds, track for jogging/roller-skating, or minigolf. The park is connected to the natural reserves Prokopské a Dalejské valley. It’s the perfect location for a walk, jogging or cycling.

There is everything you need right next to the flat – 2 supermarkets (Albert and Tesco), butchers, restaurants, post office, doctor, kindergarten, elementary school, shopping center Luka living. Parking is possible right in front of the building.

The flat is partially furnished (fully equipped kitchen with dishwasher and fridge, king’s size bad, wardrobes…) and ready to be moved in. The bathroom and the toilet have just been renovated.

Rent is CZK18,000, fees CZK 3,300 + electricity (CZK1,000). Deposit is CZK 30 000. No agency fee.

The flat is available immediately.

We are looking for long term tenants (at least 1 year) who can keep the flat clean and in good condition. Non-smokers only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545107
Dispozice3+1
Podlaží10
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.