Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 4+kk • 72 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeVybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Komerční nemovitosti k prodeji na Praze 5 jenom 2 zástavky tramvají od metra ANDĚL a OC Smíchov. Jedná se o ubytovací zařízení pro turisty.

K prodeji světlé a slunné dva apartmány o velikostí 1+1 a 1+1 se společnou chodbou o rozloze 72,31 m2 v přízemí v kompletně zrekonstruovaného domu. Vysoké stropy 3,4 m. Okna apartmánů jsou orientována na jih a mají výhled na Husové sady.

Nemovitost je po kompletní rekonstrukce. Nový nábytek, domácí spotřebiče, nová kuchyň apod. WiFi s vysokorychlostním internetem 100 Mbit/sek. Žádné další náklady nejsou nutné.

Okamžitá návratnost investovaných peněz.

Objekt má jeden vchod, který umožňuje pronajmout apartmány společně nebo samostatně. První apartmán (cca 55 € / noc) se skládá z obývacího pokoje pro dva nebo tří hosty, kuchyně a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Druhý apartmán (cca 60 € / den) má vetší podlahový prostor. Skládá se z obývacího pokoje pro dva nebo tří hosty, a větší kuchyně a koupelny se dvěma pokoji - se sprchou a WC.

Důležité pro denní nájem:

Tři set metrů od domu se nachází samoobslužná prádelna a prádelna s žehličkou. Ve společné chodbě je prostor pro uložení sady ložního prádla a vše potřebné k čištění. V bytě je dvojité zasklení, které zcela eliminuje hluk z ulice.

Commercial real estate for sale in Prague 5 only 2 tram stops from metro ANDĚL and OC Smíchov. It is made as a tourist accommodation facility.

For sale bright and sunny two apartments of size 1 + 1 and 1 + 1 with a common corridor with an area of ​​72.31 m2 on the ground floor in a completely renovated house. High ceilings are 3.4 m. The windows of the apartments are south-facing and have views of the Husovy gardens.

The property is after complete reconstruction. New furniture, home appliances, new kitchen, etc. WiFi with high speed Internet 100 Mbit / sec. No additional costs are required.

Immediate return on invested money.

The building has one entrance that allows you to rent the apartments together or separately. The first apartment (approx. 55 € / night) consists of a living room for two or three guests, kitchen and bathroom with shower and toilet. The second apartment (approx. 60 € / day) a larger one. Consists of a living room for two or three guests, and larger kitchen and bathroom with two rooms - with shower and toilet.

Important for daily rent:

Three hundred meters from the house there is a self-service laundry and a laundry room with an iron. In the shared corridor there is space for storing a set of bed linen and everything needed for cleaning. The apartment is double glazed, which completely eliminates the noise from the street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545199
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.