Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 40 m² bez realitkyJankovcova , Praha - Holešovice

Jankovcova , Praha - Holešovice
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Přímý majitel nabízí 2+1, cihla, po rekonstrukci, sklep, Praha 7 –Holešovice, Jankovcova ul.

Nabízím k prodeji družstevní byt po rekonstrukci v širším centru -Praha 7, Jankovcova ulice o celkové výměře 38 m2. Jedná se o 2 neprůchozí obytné místnosti (18 m2 + 13m2) + kuchyň (4 m2) + koupelna (3 m2).

Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu a je situovaný do klidu vnitrobloku. Byt je po celkové rekonstrukci, vlastní plynové topení (radiátory + kotel Protherm), na podlahách plovoucí podlaha a dlažba, nová kuchyňská linka včetně lednice a mikrovlnné trouby, koupelna s vanou a závěsné WC, pračka Indesit, nové bezpečnostní dveře z masivu, Internet, domovní telefon. V ceně je dále zahrnuto částečné vybavení bytu (manželská postel, šatní skříň, stolek pod TV). K bytu patří sklepní kóje – celková rekonstrukce sklepů v roce 2008, výměna rozvodů stoupacího potrubí vody v celém domě v roce 2009, výstavba výtahu schválena pro rok 2010 (vysoká částka ve fondu oprav). Velmi dobrá dostupnost – tram Maniny, Dělnická, metro Vltavská, Palmovka, Nádraží Holešovice. V blízkosti škola, školka, obchody, banky, restaurace.

Volný ihned.

Nepřeji si být kontaktována zprostředkovateli, pouze přímými zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu54528
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha40
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.