Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyVajdova, Praha - Hostivař

Rezervováno
Vajdova, Praha - Hostivař
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


“Novostavba bytu” 3+KK / 64m2 s šatnou, balkonem 6m2 a sklepem v 6NP panelového domu s výtahem po celkové revitalizaci. Byt má nadstandardní obývací pokoj s kuchyňským koutem o celkové výměře 25 m2.

Jedinečná možnost koupě dosud neobydlených bytů v různých lokalitách Prahy po kompletní rekonstrukci přímo od investiční a developerské společnosti s letitou praxí v oblasti provádění staveb a komplexních rekonstrukcí.

Námi prodávané byty prošly nákladnou rekonstrukcí zahrnující mimo jiné rozvody elektro, vody a odpadů, osazením nových vstupních bezpečnostních a interiérových dveří vč. obložkových zárubní (vzor bělený dub) korespondující s barvou vinylové podlahy, která je položena skrze celý byt. V rámci celého bytu jsou dále instalovány SDK stropní podhledy a nové štuky na stěnách, nové zděné jádro vč. pokládky velkoformátové dlažby a obkladů v koupelně i WC. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem s vestavěnou skřínkou v dekoru bílá lesk, nástěnným zrcadlem a místem pro pračku se sušičkou. WC je závěsné s podomítkovým splachovacím systémem Geberit.

Každý byt je vybaven kuchyňskou linkou v dekoru kombinace dub pro nástěnné skřínky, bílá - lesk pro spodní a vysoké skřínky nebo bílá - lesk pro celek s pracovní deskou v dekoru dub, šedá nebo černá, příp. v dalších moderních dekorech. Součástí kuchyňské linky je vestavná trouba a mikrovlnka, indukční deska, myčka nádobí a lednice.

V rámci rekonstrukcí bylo použito vybavení a zařizovacích předmětů předních českých i zahraničních výrobců jako jsou Villeroy&Boch, Duravit, Hansa, Grohe, Sapeli, ale také např. IKEA, Siko, Jika, SOLO, aj. pro docílení modularity instalovaných prvků, např. budoucí výměnou dvířek kuchyně nebo pohledových částí nábytku získá byt nový vzhled s minimální investici bez nutnosti koupě a montáže celé sestavy.

Každý byt je možné zakoupit ve shora uvedeném základním provedení s vybavenou kuchyňskou linkou nebo vč. vyobrazeného nábytku na vizualizacích. Cena tohoto nábytku se pohybuje vč. instalace okolo 250.000,- Kč, které může být započítáno do ceny bytu.

Rovněž bylo přihlédnuto k efektivnímu a nenákladnému budoucímu řešení každého prostoru, tj. byty vždy disponuji prostorem pro modulární vestavěnou šatnu, která eliminuje další investice do nákladných a rozlehlých vestavěných skříní, ale i k řešení jednotlivých pokojů, proto je každá ložnice vyobrazena ve více provedeních (ložnice rodičů, dětský pokoj pro miminko, dětský pokoj pro starší dítě, dětský pokoj pro dvě děti nebo varianta s pracovnou).

Bytový dům prošel částečnou revitalizací vč. výtahu, plastových oken, aj., čemuž odpovídají i nízké provozní náklady 3.900,-Kč.

Hostivař je lokalitou s dobrou dopravní dostupností (Metro ve vzdálenosti 10min autobusem, BUS vedle domu, napojení na hlavní tahy D1 a Magistrálu nedaleko) a občanskou vybaveností (škola, školka, dětské hřiště, park, lékařské středisko, síť obchodů, restaurace, kino, fitness, aj. v pochozí vzdálenosti 2min).

Součásti ceny je zajištění kompletního právního servisu i výhodného financovaní zahrnující porovnaní nabídek od všech bankovních domů.

V průběhu prováděné rekonstrukce je po dohodě možné provádět i klientské změny v součinnosti s koordinátorem stavby a bytovým architektem, který dle požadavku vypracuje 3D model Vámi navržených změn.

V případě, že se Vám námi prováděné rekonstrukce libí, ale nevyhovuje Vám dispozice nebo lokalita nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám nemovitost dle Vašeho zadání vyhledáme, zajistíme kompletní právní i finanční servis a následně byt zrekonstruujeme. Celý průběh bude konzultován s koordinátorem stavby a bytovým designerem, který Vám dle požadavku zpracuje 3D návrh.

Odstíny a barevné kombinace se mohu v rámci 3D vizualizací lišit, proto budou upřesněny při osobni konzultaci.

Stav 1/2019: Probíhají prohlídky bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545417
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.