Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyHrušovanské náměstí, Praha - Dolní Chabry

Rezervováno
Hrušovanské náměstí, Praha - Dolní ChabryČástečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízíme vám k pronájmu velmi pěkný prostorný byt 3+1 (92m2) s balkonem a předzahrádkou v Praze 8 – Dolních Chabrech, jen 8 min. od metra Kobylisy. Byt je v 1. patře třípatrového bytového domu z roku 2008 na společném oploceném pozemku, zatravněný prostor před domem slouží ke společnému užívání (posezení, hry dětí,…). K bytu náleží garážové stání v přízemí objektu.

V blízkosti objektu je obchod s potravinami (do Billy cca 10min. procházkou), pošta, restaurace, cukrárna i originální kavárna v Knorově statku. Rovněž jsou zde jesle, školka i škola doslova na dosah ruky. Okolí je ideální na víkendové procházky i výlety na kole, přitom je zajištěna velmi dobrá dostupnost do centra města.

Užitná plocha bytu je 92m2 + balkon 8m2, předzahrádka 140m2. Byt je částečně vybavený (kuchyň, koupelna, vestavěná skříň v předsíni, skříň v ložnici, klimatizace, osvětlení). Část bytu má podlahové topení, v pokojích radiátory (společný plynový kotel). V bytě najdete přípojky pro televizi, telefon a internet, možnost aktivace bezpečnostního systému, který je v bytě nainstalován.

Na terasu a předzahrádku je vstup z velkého obývacího pokoje o velikosti 33m2 (s orientací na jih), k němuž přiléhá posuvnými dveřmi oddělitelná, plně vybavená kuchyň s plochou 9m2 (vestavěná lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, indukční varná deska, digestoř, osvětlení nad linkou). U kuchyně komora k uskladnění všeho potřebného.

Velmi pěkná koupelna s toaletou a vanou (7m2) + druhé samostatné WC s umyvadlem (2,5m2). V koupelně místo pro pračku.

Dále jsou v bytě dva pokoje – 12 a 17m2 orientované na sever se vstupem na balkon. Ve větším pokoji a obývacím pokoji klimatizace.

Vhodné pro pár (libovolného věku) se vztahem k přírodě nebo rodinu s 1-2 dětmi, raději bychom bez domácích mazlíčků (kteří nežijí v kleci / akváriu).

Nájem 22000Kč/měsíc + poplatky ve výši zhruba 3500Kč (dle spotřeby). K nastěhování ihned, vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545666
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.