Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyArchangelská, Praha - Vršovice

Archangelská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby1 834 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, světlý byt 1+kk v rezidenci 4Blok, Praha 10- Vršovice. Bytová jednotka o výměře 38 m2 se nachází v 2. NP luxusní, nově vybudované rezidencí 4Blok. Byt se pronajímá částečně zařízený. V obývacím pokoj se nachází moderní kuchyňská linka Hanák včetně všech spotřebičů, v předsíní je velká vestavěna skřín, v koupelně sprchový kout s WC a pračka. V bytě jsou francouzské okna, čímž je zajištěno mnohem víc světla do bytu. Vysoké standardy vybaveností platí pro celý projekt. Velkou výhodou je soukromá zahráda pro rezidenty.

Rezidence 4Blok se nachází v městské části Praha 10, v lukrativní lokalitě Vršovice. Byty rezidence 4Blok jsou ideální pro všechny, kdo hledají dopravně snadno dostupné bydlení v blízkosti centra. Přímo u domu se nachází zastávka autobusu a tramvaje "Koh-I-Noor" Do centra i okolí se tak dostanete během pár minut. Automobilem se můžete napojit na Jižní spojku, kde jste za necelých pět minut. V blízkosti rezidence také najdete úřad, banky, školy a školky, ale i obchodní centrum Eden či mnoho restaurací a sportovních zařízení.

Byt je volný k nastehovaní.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545671
Dispozice1+kk
Dostupné od12. 1. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.