Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyBělčická, Praha - Záběhlice

Bělčická, Praha - Záběhlice
Cena3 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu 3+kk, 60 m2, osobní vlastnictví, Praha 4 - Spořilov, ulice Bělčická . Byt je ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Byt je v klidném prostředí mimo hlavní průjezdné komunikace, v okolí bytového domu je veškerá vybavenost v docházkové vzdálenosti, spousta zeleně, parkové plochy, nedaleko lesopark.

Nyní je dispozičně řešený jako dva neprůchozí samostatné pokoje plus obývací pokoj s kuchyňským koutem, dále pak předsíň, koupelna s vanou a oddělené WC, v pokojích jsou dubové parkety, internet UPC, O2. Případná změna dispozice je možná, všechny zděné příčky v bytě včetně jádra jsou nenosné, lze tedy například zrekonstruovat na luxusní 2+kk.

K bytu rovněž patří sklepní koje v suterénu domu. Okna jsou orientována na západ a východ, obojí do zeleně. Bytový dům prošel v uplynulých letech rekonstrukcí (výtah, okna, zateplení a nová fasáda, stoupačky vody a plynu, měřiče tepla a vody s rádiovým odečtem).

V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně MHD (metro C Roztyly 6 minut autobusem). V docházkové vzdálenosti se nachází nákupní Centrum se supermarketem, restaurace, kavárna, lékárna, pošta, poliklinika, sportovní aktivity Hamr apod., dále pak stanice několika autobusů s dojezdem na všechny trasy metra. Dobrá dopravní dostupnost autem na D1 a Jižní spojku, parkování před domem bez parkovacích zón. Byt je volný k nastěhování ihned.

Prosím jen přímí zájemci (ne RK).

Sale of flat 3 + kk, 60 sqm, private ownership, Prague 4 - Spořilov, street Belčická 13. The apartment is on the fourth floor of a brick building with an elevator. The apartment is in a desired location and quiet environment outside the main intersection road, in the vicinity of the apartment house is all amenities within walking distance, plenty of greenery, park area, near the forest park. The flat can be used immediately as an investment for rent, the existing equipment is fully functional, or the apartment can be used for living after kitchen and bathroom modernization, or after the complete reconstruction and change of layout to use for luxury living. Change of layout is possible, all partitions in the apartment are non-load-bearing.

Now disposed as two separate rooms plus a living room with a kitchenette, an entrance hall, a bathroom with a bathtub and a separate toilet, floor in the rooms has oak parquet. The apartment also includes a cellar in the basement of the house. The windows are oriented to the west and east, both to the greenery. The apartment house has undergone reconstruction in recent years (insulation and new facade, water and gas rises, heat and water meters with radio reading).

You can find all civic amenities, including public transport (metro C Roztyly 6 minutes by bus). Within walking distance there is a shopping center with a supermarket, a restaurant, a café, a pharmacy, a post office, a polyclinic, Hamr sports activities, etc., as well as several bus stops to all metro routes. Good accessibility by car to the D1 and the Southern Clutch. Available immediately.

Please only direct candidates (not RK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545706
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.