Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyDevonská, Praha - Hlubočepy

Devonská, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízí přímí majitelé moderní a světlý byt ve čtvrtém patře krásné novostavby z roku 2013. Jedná se o výtečnou lokalitu s vynikající dostupností do centra – 3 min pěšky od zastávky Geologická, 9 min tramvají na Smíchovské nádraží, 20 min na Můstek. Objekt je plně bezbariérový a skládá ze dvou budov propojených podzemními garážemi. Díky skvěle umístěnému parkovacímu stání, které je jen pár metrů od výtahu, je vykládka nákupu či objemnějšího nákladu naprosto bez problémů.

Samotný byt je kompletně zařízený a sestává z předsíně, koupelny, komory, ložnice, obývacího pokoje s kuchyní a balkonu. Díky velkorysé ploše 58m2 působí vzdušně a prostorně. Součástí bytu je i velký balkon o rozloze 14m2.

Z předsíně, ve které je umístěna vysoká skříň na boty a věšáky na kabáty, lze jít do koupelny, komory, ložnice a obývacího pokoje s kuchyní.

Dostatek úložných prostor zajišťuje na míru zřízená komora s vestavěnými skříněmi, které lze využít jako plnohodnotnou šatnu, případně i jako rozsáhlé úložiště, kam je možno umístit vysavač, mop apod.

V koupelně se nachází vana se sprchovým závěsem, umyvadlo s praktickou zrcadlovou skříňkou, toaleta, otopný žebřík a pračka.

V kuchyni je k dispozici vestavěná lednice, sklokeramická varná deska s digestoří, horkovzdušná trouba a myčka nádobí. Součástí kuchyně je i jídelní stůl z masivu se čtyřmi židlemi.

Prostorný obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou a variabilní nábytkovou sestavou včetně pracovního stolku. Díky velkoformátovým oknům s dřevěnými rámy je obývací pokoj velmi světlý. V případě potřeby soukromí je možné využít na míru ušité závěsy, které propouští minimum světla.

V ložnici se nachází postel s nočními stolky včetně lampiček. Díky veliké rohové skříni a další skříni naproti posteli nabízí dostatek prostoru i pro rozsáhlý šatník. Spací komfort zajišťují na míru ušité blackoutové závěsy.

Byt je v klidné zástavbě s výbornou občanskou vybaveností. V pěší vzdálenosti se nachází kavárna, večerka, drogerie. V okolí je několik supermarketů (Lidl, Billa a Albert), pošta, banky (ČS, Raiffeisen, KB), lékárna, poliklinika, cukrárna, restaurace, bowling. Přímo před domem je soukromé dětské hřiště. Prostředí vybízí ke sportovním aktivitám v přilehlé přírodě (Prokopské údolí, Chuchelský háj) či v místním aquaparku. Skvěle dostupné jsou školy i školky.

Minimální doba pronájmu je jeden rok, zájemce je povinen složit vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Zúčtovatelná měsíční záloha za domovní služby (teplo, vodné a stočné, TUV, svoz domovního odpadu, úklid, údržba zeleně, osvětlení společných prostor, výtah a servis a údržba domu) činí 2.500,- Kč, záloha za spotřebu elektřiny pak 900,- Kč. Měsíční poplatek za internet s vynikající rychlostí 100 Mb/s je 300,- Kč.

Byt je k okamžitě k dispozici.

For long-term lease, we offer a modern and bright apartment on the fourth floor of a beautiful new building from 2013. It is an excellent location with the city center easily accessible - 3 min walk from the "Geologická" stop, 9 min by tram to the "Smíchovské nádraží", 20 min to "Můstek". The object is fully barrier-free and consists of two buildings connected by underground garages. Thanks to the excellently located parking space, which is just a few meters from the elevator, the unloading of the goods or the bulkier cargo is absolutely no problem.

The apartment itself is fully furnished and consists of hall, bathroom, storage room, bedroom, living room with kitchen and balcony. Thanks to a generous 58m2 surface, it is airy and spacious. Part of the apartment is a large balcony with an area of 14m2.

From the hallway where the tall coat case and coat hanger are placed, you can go to the bathroom, the chamber, the bedroom and the living room with a kitchen.

Enough storage space provides a tailor-made chamber with built-in wardrobes that can be used as a full-size cloakroom or even as a large repository where you can place a vacuum cleaner, a mop, etc.

The bathroom has a bathtub with a shower curtain, a basin with a practical mirror cabinet, a toilet, a central & electric heating radiator rack and a washing machine.

The kitchen has a built-in fridge, ceramic hob with hood, hot-air oven, and dishwasher. The kitchen includes a dining table made of solid wood with four chairs.

The spacious living room is equipped with a sofa bed and a variable furniture set including a work table. Thanks to its large windows with wooden frames, the living room is very bright. Privacy can be secured by tailor-made curtains.

The bedroom has a double bed with bedside tables, including lamps. Thanks to its large corner wardrobe and an additional one opposite the bed, it offers plenty of space. Sleeping comfort ensures tailored blackout curtains.

The apartment is in a quiet area with excellent civic amenities. Within walking distance, there is a café, a snack shop, and a drug store. There are several supermarkets (Lidl, Billa, and Albert), post office, banks (ČS, Raiffeisen, KB), pharmacy, health centre, sweetshop, restaurants, bowling. Directly in front of the house there is a private playground. Ideal for sports activities in the adjacent nature (Prokopské údolí, Chuchelský háj) or in the local aquapark. Schools and kindergartens are easily accessible.

The minimum rental period is one year, the applicant is obliged to pay a deposit equal to two monthly rents. The billable monthly deposit for house services (heat, cold and hot water, garbage collection, cleaning, maintenance of green areas, the lighting of common areas, elevator and maintenance of the house) is 2.500 CZK, the monthly billable deposit for electricity consumption is 900 CZK. Monthly internet fee (excellent speed of 100 Mb/s) is 300 CZK.

The apartment is immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545784
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.