Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyU Řezné, Železná Ruda - Železná Ruda, Plzeňský kraj

U Řezné, Železná Ruda - Železná Ruda, Plzeňský kraj
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 746 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


NA CENĚ SE LZE DOHODNOUT! Nabízím k prodeji byt v horském městečku Železná Ruda na Šumavě, které leží v nadmořské výšce 754m a je vyhledávaným turistickým místem v každém ročním období.cykloturistika,turistika (v blízkosti Černé a Čertovo jezero, sjezdovky pro začátečníky i skvělé lyžaře-nedaleko za hranicemi Velký Javor-pro náročné lyžaře)

Byt se nachází ve 3.patře třípodlažního panelového domu (dostaven v r.1990), který prošel celkovou rekonstrukcí v r.2009,nyní má novou zateplenou fasádu i plastová okna. V bytě o celkové rozloze 78m2 je zděné jádro s původními obklady, předností tohoto bytu je i lodžie. Byt se nachází v klidné ulici, je slunný a s výhledem na Velký Javor v sousedním Německu. Nyní je byt v družstevním vlastnictví, ale k přepisu do osobního vlastnictví zbývá zaplatit družstvu již jen 70.000,- což lze i jednorázovým vkladem. Většina sousedů v tomto domě využívají byty pouze k rekreaci,navíc je byt krajní,pouze za jednou zdí budete mít sousedy! V přiložených fotografiích můžete vidět i plánek celého bytu a o více informací či fotografií si pište kdykoliv!!! Telefon, internet, satelit i parkoviště u domu jsou samozřejmostí, voda,plyn i elektřina jsou obecní - topení ústřední..

V obci je výborná občanská vybavenost - MŠ, moderní ZŠ do 9. třídy s velkým sportovním areálem,veřejnou knihovnou atd.. pošta, lékaři pro děti i dospělé, obchody (nejen supermarket ale mj.skvělé řeznictví,ovoce-zelenina atd.. i služby jako kadeřnictví atd.. Doporučuji všem, zejména rodinám s dětmi kvůli čerstvému vzduchu a milovníkům zimních sportů - v okolí spoustu sjezdovek a samozřejmě půjčovny lyžařského i snowboardového vybavení.. nádherná příroda!!! NEBOJTE SE, ŽE SE ZDE BUDETE NUDIT - kromě spousty akcí pořádaných pro děti i dospělé městem i dobrovolnými hasiči je zde stálý fotbalový klub, kde se mohou přihlásit tatínkové i ratolesti, moderní fotbalové hřiště je hned u hospůdky a skvěle vybaveného velkého dětského hřiště, takže si tu idylku můžete sami představit :-) (ať už se zapojíte aktivně nebo jen pasivně u pivečka zkouknete fotbalové utkání a přitom budete mít děti na očích, strávíte pěkné odpoledne)

V Železné Rudě je také k dispozici solárium, bazén, sauna, BOWLING, několik výborných restaurací a sportbarů. bezproblémové spojení autobusy i vlaky! Za hranicemi v sousedním Německu oceníte výhodné nákupy. Přímo v Železné Rudě se nachází kromě praktických lékařů a zubařů i horská služba,také celoročně dvě sanity s pracovníky rychlé záchranné služby. Nejbližší pohotovost je v Nýrsku -25km, nejbližší nemocnice 40km v Klatovech.

5 DŮVODŮ PROČ INVESTOVAT PRÁVĚ SEM :-)

1. po zaplacení zbylé částky družstvu nabyde osobní vlastnictví a tím o hodně stoupne byt na ceně!

2. při koupi z důvodu rekreace najdete místo kam se budete moc rádi vracet - v létě zde nejsou taková horka jako ve městech, v zimě vás kvalita a množství sněhu na sjezdovkách NIKDY nezklame!

3. pokud trpí vaše děti chronickými nemocemi - neváhejte - i já jsem se sem stěhoval s rodiči ze stejného důvodu a nikdo až takovou změnu k lepšímu nečekal - nebudete litovat !!!

4.ideální pro kutily a všechny co si chtějí vytvořit domov dle SVÉHO VKUSU - byt je v původním stavu, proto jakákoli přestavba bude na vašem přání :-) Proto nabízíme tak levně - investujte zbytek do zkrášlování :-)

5. každý si tu najde něco, kvůli čemu tu bude žít nebo přebývat opravdu rád! (sport..příroda..milí lidé..)

VYHLEDEJTE SI NA INTERNETU NĚCO O ŽELEZNÉ RUDĚ A PŘEMLUVÍ VÁS FOTOGRAFIE A MOŽNOSTI NA VÝLETY A TURISTIKU ÚPLNĚ SAMY :-)

přeji Vám v novém roce hlavně zdravíčko a pokud toužíte po novém bydlení či místu k rekreaci tak šťastnou volbu ať už koupíte kdekoli a cokoli :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu54582
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha78
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.