Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 118 m² bez realitkyCukrovarská, Praha - Čakovice

Cukrovarská, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Cena6 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 838 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům - 117,61m2 s vlastní zahradou - 83m2 v klidné lokalitě Prahy.

Jako přímý majitel nabízím k prodeji bydlení v rodinném domě, řadové zástavbě, v 1 a 2 nadzemním podlaží s okny orientovanými pouze do vlastní zahrady. Podlahová plocha domu činí 117,61m2. Velikost a dispozice domu umožňuje jeho využití jako dvougenerační bydlení (se společným vstupem, vodoměrem, atd.) a nebo jako velký byt pro jednu rodinu (5+kk).

V současné době je užíváno jako dvě bytové jednotky o velikosti 2+kk a 3+kk se společným vchodem.

Ze společné vstupní chodby (pro tři domy) se dostaneme do bytové jednotky v přízemí - 1NP, kde se nachází obytný pokoj s plně vybavenou kuchyní, elektrický sporák s troubou zn. MORA, myčka, koupelna s vanou a pračkou SAMSUNG, samostatné WC, ložnice, úložný prostor pod schodištěm a technická místnost, ze které je vstup na vlastní oplocenou zahradu o rozloze 83m2. Podlahová plocha 1NP: pokoj - 15,8m2, koupelna - 4,5m2, obývací pokoj s kuchyní -16,9m2, toaleta - 0,9m2, chodby - 17m2.

Po dřevěném schodišti se dostaneme do 2NP, kde se nachází malá předsíň, ložnice, obývací pokoj a pokoj s kuchyní plně vybavenou spotřebiči – varná deska a trouba zn. GORENJE, myčka MORA. Koupelna se sprchovým koutem a WC, přípojkou na pračku. Komora na ukládání věcí. Podlahová plocha 2NP: Ložnice - 23,31m2, koupelna+WC - 3m2, pokoj -17m2, pokoj - 14,8m2, chodba - 4,4m2.

V domě je vlastní elektrický kotel a podlahové topení. Připojení na vodovodní řád a kanalizaci.

Celkové měsíční náklady:

záloha na elektřinu 5 000 Kč

voda 500 Kč

svoz odpadu 500 Kč (kvartál)

internet dle poskytovatele

Dům byl v roce 2016 plně zrekonstruován a nabízí příjemné bydlení s dostatkem soukromí. Byt je v cihlovém domě, s výhledem do vlastní zahrady. Všechna okna jsou plastová s žaluziemi a orientována do zahrady. Parkování je možné přímo u domu a nebo v blízkosti domu (150 metrů).

Jedná se o bydlení v klidné lokalitě Prahy 9 s velmi dobrou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou infrastrukturou. Ve vzdálenosti 1 minuty je autobusová zastávka s přímým spojením na metro C Letňany nebo B Vysočanská i supermarket.

Poloha bytu nabízí klady bydlení ve velkoměstě i v přírodě. V docházkové vzdálenosti se nachází jesle, školka, škola (ZŠ i SŠ), supermarket, fitness centrum, plavecký bazén i park s rybníky.

RK prosím nekontaktovat!

Cena k jednání.

Dosud nebyl předložen Průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme v souladu s platným zákonem energetickou třídu G.

As a direct owner, I offer for sale a flat in a house. The floor area is 117.61m2. The size of the flat allows its use as a two-generation flat or as a big flat for one family (5 + kk). Flat is currently used as two units of 2 + kk and 3 + kk.

From the entrance hall we get to the apartment unit on the ground floor - there is a living room with fully equipped kitchen: electric stove with oven, dishwasher, bathroom with bath, toilet, bedroom and storage space under the staircase and a technical room, and private garden (83m2). Floor area 1NP: room-15.8m2, bathroom-4.5m2, living room with kitchen-16.9m2, toilet-0.9m2, corridors 17m2.

2 nd floor: small hall, bedroom, living room and a fully equipped kitchen, bathroom with shower and toilet, storage space. Floor area 2NP: room-23.31m2, bathroom + toilet 3m2, room-17m2, room-14.8m2.

The house has its own electric boiler and underfloor heating.

The house was completely renovated in 2016 and offers a comfortable living with plenty of privacy - quiet area of ​​Prague 9, but the main city is close. There is a bus stop 1 minute away, with direct connection to C Letňany subway.

The location offers the advantages of housing in the city and also in the countryside. Within walking distance there is a kindergarten, school, supermarket, fitness center, swimming pool and park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545822
Dispozice5+kk
Dostupné od15. 5. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
Plocha pozemku83
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.