Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 76 m² bez realitkyPříkrá, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Příkrá, Zlín - Zlín, Zlínský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 20 m² • Terasa 10 m²
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby150 Kč
+ Poplatky za energie1 250 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Zdařile zrekonstruovaný půldomek v oblíbené Lesní čtvrti blízko centra v památkově chráněném území. Pokud máte rádi historii a chcete bydlet moderně, jste na správném místě. Má vlastní pozemek 220 m se zahradou se stromy, keři a krásným výhledem na Zlín a Hostýnské vrchy. Les je deset minut pěšky. Dům je po kompletní rekonstrukci v roce 2017 včetně vnitřního zateplení. Nová je elektřina, rozvody vody, plyn, odpady. V kuchyni a koupelne je podlahové topení, v ložnicích a v obývacím pokoji jsou radiátory, ktoré výborně vyhřejí celý zateplený dům. Všechny nové interiérové dveře se zasouvají do pouzdra ve zdi a šetří tím místo. Dřevěné podlahy a okna jsou zrenovovány, aby byl zachován jeho charakteristický ráz. Nové dřevěné vchodové dveře jsou vyrobeny po vzoru původních. Z kuchyňského okna orientovaného na jih, můžete servírovat do zahradního sezení obklopeného keři a stromy. Kuchyně s indukční deskou a moderní troubou je spojená s obývacím pokojem. Dvě stěny mají přiznané červené cihly, typické pro Zlín. Zvětšená koupelna má dostatek místa i světla. Skleněný sprchový kout je vybavený odtokovou mřížkou a wc má bidetovou spršku. Na poschodí se jsou dvě samostatné ložnice, ve větší je malá místnost kam je přivedena voda a kanalizace na druhý záchod. Ve sklepě je mimo úložného prostoru na zahradní náčiní prádelna a plynový kotel se zásobníkem teplé vody. Vstup do domu má novou stříšku a schody se zábradlím. K domu patří zahrádka se záhony a ovocnými stromy. Z kuchyne si můžete otevřít okno a servírovaat občerstvení na posezení na vydláždené terase. Parkování je před domem. Dům je volný. Na prohlídku je potřeba dohodnout se dopředu.

My place is in the legendary Bata colony, the red brick employee houses, ten minutes walk to the city centrum. It's reconstructed it with love, in a park, very close to the forest.

In the kitchen and bathroom is a floor heating, in the bedrooms and in the living room are radiators, which perfectly warm the whole insulated house.

The kitchen has an induction cooker and a modern oven. In the living room with the brick wall is a leather sofa and a wooden dining table. The white minimalist heated floor heating is a glazed shower room with a drain grid, the toilet has a bidet spray.

The bedrooms on the first floor have a double bed and quality wooden wardrobe. Everywhere are sliding doors.

There is a washing machine in spacious basement.

The house includes a garden with a lot of flowers, a strawberries, blueberries and 4 fruit trees.

From the kitchen window you can serve a snacks to the paved terrace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545878
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 2. 2024
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku240
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 20 m²
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 10 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDProstřední
🚶 247 m (3 min)
PoštaZlín 7
🚘 1 489 m (4 min)
Obchod
🚶 295 m (4 min)
BankaSberbank
🚘 1 512 m (4 min)
RestauracePIZZERIE LA STRADA 1
🚶 400 m (5 min)
LékárnaRevmavita
🚶 599 m (7 min)
ŠkolaZUŠ
🚶 333 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Štefánikova
🚶 271 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 854 m (5 min)
Hřiště
🚶 227 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.