Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyKobyliské náměstí, Praha - Kobylisy

Kobyliské náměstí, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+1 a 2 + kk cca 20 metrů od vchodu do metra Kobylisy. Byt se nachází ve zrekonstruovaném zatepleném domě z 30. let. V celém bytě jsou protihluková plastová okna. Byt má společnou chodbu s druhou bytovou jednotkou.

Jedna bytová jednotka má 50 m2, 2 neprůchozí pokoje (orientace sever a jih) a částečně vybavený kuchyňský kout. K jednotce náleží samostatné WC a koupelna s vanou a pračkou. Cena 12.000,- + cca 2.500,- poplatky.

Druhá bytová jednotka má 63 m2. Obsahuje samostatnou ložnici s dvoulůžkem, obývací pokoj spojen s kuchyní, která je vybavena lednicí, myčkou, sporákem, troubou, kávovarem a digestoří a nádobím. K bytové jednotce náleží koupelna s masážní sprchou a WC. Cena 14.000,- + cca 3.500,- poplatky.

V bytě jsou velké úložné prostory v podobě vestavěných skříní, spíže, výklenky apod. K bytu náleží balkon dostupný ze schodiště (společný s druhým bytem). Ve vnitrobloku je k dispozici velká zahrada s dětským koutkem.

V okolí domu je veškeré občanské vybavení, spojení do centra je cca 10 min.

K nastěhování 1.2.2019.

We offer to rent partly furnished apartment 2 + 1 and 2 + kk about 20 meters from the entrance to Kobylisy metro. The apartment is located in a renovated, 20th-century house. The whole apartment has soundproof plastic windows. The apartment has a common corridor with the second apartment unit.

One apartment unit has 50 m2, 2 separate rooms (north and south orientation) and a partly equipped kitchenette. The unit has a separate toilet and a bathroom with a bathtub and washing machine. Price 12.000, - + approx. 2.500, - fees.

The second apartment unit has 63 m2. Consists of a separate bedroom with a double bed, a living room connected to a kitchen that is equipped with a refrigerator, dishwasher, stove, oven, coffee maker and hoods and utensils. The apartment has a bathroom with a massage shower and toilet. Price 14.000, - + cca 3.500, - fees.

The apartment has large storage areas in the form of built-in wardrobes, pantry, niches, etc. The apartment has a balcony available from the staircase (shared with the second apartment). In the courtyard there is a large garden with a children's corner.

All civic amenities are in the vicinity of the house, the connection to the center is about 10 min.

To move in 1.2.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545879
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíDružstevní
Plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.