Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 181 m² bez realitkyHlučkova, Praha - Letňany

Hlučkova, Praha - Letňany
Cena9 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 666 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Luxusní moderní byt 4+kk:

- celková vnitřní podlahová plocha 96,9 m2

- užitná plocha (součet ploch místní) 89,9 m2

Příslušenství bytu:

- sklep 4,5 m2

- uzavíratelné garážové stání

- garážové stání

- balkon 6,3 m2

- terasa 73,7 m2

Rozdílové vlastnosti:

- orientace na jih (JJZ)

- obrovská terasa (vhodná k odpočinku, grilování, pěstování květin, pořádání oslav a s prostorem pro umístění bazénu či vířivky)

- 2 koupelny s toaletami

- luxusní provedení a vybavení v ceně 1.000.000,- Kč (vinylové podlahy s dřevěným dekorem; v koupelnách moderní, oku lahodící obklady a dlažba, luxusní vodo-úsporné baterie, nadstandardně velká designová vana, velký bezbariérový sprchový kout; bidetové sedátko; ergonomicky řešená designová kuchyně za 250 tis. Kč; vestavná skříň v předsíni; elektricky ovládaná stínící roleta u okna do ložnice; příprava pro instalaci dalších bezpečnostních rolet s centrálním ovládáním; celý byt plně klimatizován špičkovou technologií Toshiba – tichá, ale výkonná; elektronicky zabezpečené místnosti s centrálním systémem s GSM modulem s možností propojení na PCO; protipožární čidlo za vstupními dveřmi; vstupní dveře o nejvyšší bezpečnostní třídě, osazené špičkovým bezpečnostním zámkem; v celém bytě rozvod sítě LAN s připojením na rychlý internet po optickém kabelu; na terase přívod vody, osvětlení a příprava pro instalaci markýz s ovládáním zevnitř pro kompletní zastínění)

- umístění v posledním, 3. patře

- soukromí a klid

- ze všech místností (kromě ložnice) vstup francouzskými okny na terasu či balkon

- velká, nadrozměrná garáž (lze navíc kromě SUV umístit i kola apod.) s uzavíratelnými dálkově ovladatelnými vraty

- byt nový, čistý, bez vad, perfektně udržovaný

- ihned k nastěhování

- možnost získat vybavení dohodou (nábytek v pokojích, zahradní domek a zahradní nábytek, rostliny na terase a zahradní nářadí)

- možnost využít levné hypotéky (4,7 mil. Kč s úrokovou sazbou 1,59 %s) a snížit potřebné disponibilní zdroje na přímé financování koupě bytu o polovinu

- snadná dostupnost centra prostřednictvím MHD (zastávka bus 500 m/8 min., z ní 6 minut ke stanici metra C Letňany, odtud 25 min. do centra Prahy)

- velká občanská vybavenost i pro rodiny s dětmi (několik mateřských a základních škol, střední i jazyková škola, pošta i zdravotnická zařízení v docházkové vzdálenosti; rozsáhlý Lesopark Letňany se stezkami pro pěší, kočárky, pro cyklisty, bruslaře i běžkaře v těsné blízkosti; bohatá síť cyklostezek navazujících přímo na lokalitu; velké obchodně zábavní centrum Letňany a řada dalších sportovních center a arén v dosahu)

- velký potenciál zhodnocení investice (s ohledem na záměr vlády postavit v Letňanech vládní čtvrť se zázemím, což skokově zvýší cenu nemovitostí v blízkém budoucnu).

Beautiful new (2017) sunny modern apartment 4+kk with an ambitious floor area of ​​96.9 m2, huge sunny terrace 73.7 m2, balcony 6.3 m2, cellar 4.5 m2, garage parking and other large lockable garage with remote controllable doors! The apartment guarantees maximum privacy and peace, it is adjacent to only one apartment on the first floor. Not all apartments in the house are permanently inhabited.

Oriented ideally to the Southwest. In all rooms except the bedroom are French windows with entrance to a terrace or balcony exit. The window to the bedroom is fitted with a shielding roller blind with electric controls. The whole apartment is fully air-conditioned by the cutting-edge Toshiba technology, which is quiet but powerful.

The whole apartment has an electronic security system with GSM module and with possibility of connection to central security desk and fire detector behind the entrance door. They have the highest security class and are fitted with a state of the art door lock. The apartment has preparation for installation of security shutters with central control. Throughout the apartment, the LAN is connected to a fast internet connection.

Ergonomically designed stylish kitchen for a 250 thousand CZK and built-in wardrobe in the hall. Everywhere vinyl, eye-pleasing tiles in modern bathrooms, luxury water-saving batteries, barrier-free shower.

In the case of interest, all other additional equipment of the apartment - furniture in the rooms, garden house, garden furniture, plants on the terrace and garden tools - can be left at the price of an agreement.

Apartment and everything in it is clean, undamaged, perfectly maintained.

The price includes the complete furnishing of the apartment, including furniture and all household appliances, as well as plants on the terrace and garden tools - just buy and move in to the appartment!

Prepared to move in immediately after the purchase agreement is concluded.

The apartment is located in a brand new, finished complex of Letnany gardens, whose modern villas provide a peaceful living with balconies, terraces and front gardens. There is also a brand new restaurant and a modern food shop. The owners of the apartments will soon be able to get everything they need in their new home. You can find the video from the developers Central Group site here: https://youtu.be/RItieqo7tVM.

The complex is just 6 minutes from C Letňany metro station by bus or car. At the same distance there is a large shopping center OC Letňany, Sport Center Praha (basketball, floorball, exercising with children), Sport Center Avion (tennis and badminton), Surf arena (surfing on artificial wave), Aquacentrum Letňany Lagoon (swimming pool, fitness, relax, trampoline center), Ice arena (hockey, public skating, fitness), Hurricane Factory (skydiving). There is literally around the corner a large fitness club Blue Orange.

Near the grounds there is a new extensive Letňany Forest Park with footpaths, cyclists, skaters and cross-country skiers. A rich network of bicycle paths links directly to the site. Within walking distance are several kindergartens and primary schools, secondary and language schools, post offices and health facilities.

Do not hesitate and enjoy a luxurious living in Letnany! Just call the phone number: +420 603 179 292 (not real estate agents and brokers!).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545974
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha181
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.