Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyBrno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce12 700 Kč


Nabízíme pronájem kompletně zrekonstruovaného bytu 1+kk v žádané a klidné lokalitě Starý Lískovec, ul. Irkutská, s dobrou dostupností MHD. Celková výměra bytu je 32 m2 (+ balkon 4 m2). Pokoj je orientovaný na východ do klidné části vnitrobloku. Byt je v 2.NP domu po kompletní rekonstrukci, zateplený, s plastovými okny a výtahem.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými elektrospotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, odsavač par), velkou šatní skříní v pokoji a vestavnou skříní v předsíni. V koupelně se nachází sprchový kout a umyvadlo. WC je samostatné. Po domluvě je možné doplnit byt nábytkem a dalším vybavením. K bytu náleží sklepní kóje.

Nastěhování je možné okamžitě. Měsíční nájemné činí 11 000 Kč + 1700 Kč zálohy na energie. Byt je určen max. pro 2 osoby, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Při podpisu smlouvy je vyžadována vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Jen pro vážné zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546006
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.