Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce19 996 Kč


Podnájem praktického světlého družstevního bytu 2+kk (37,5 m2) v blízkosti Vršovického nádraží

Byt má dva malé pokoje se samostatnými vchody. Vstup je do větší předsíně s kuchyňským koutem, vestavěnými skříněmi, spížkou a vchody do koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC s umývátkem a 2 samostatných menších pokojů. Každý pokoj má prosklené dveře vedoucí na samostatné terasy (cca 9 a 7m2), z nichž jižní je orientována do dvora a severní do ulice.

Byt je situován v 5. podlaží s výtahem. Dobrá dopravní dostupnost - blízkost autobusových a tramvajových stanic a Vršovického nádraží.

Kuchyňský kout je vybaven ledničkou, mikrovlnou troubou s horkovzdušným ohřevem a plynovou dvouploténkovou varnou deskou. Topení a teplá voda jsou zajištěny plynovým kotlem.

Nájem a poplatky činí měsíčně 10.500,- + 2.400,- Kč. Poplatky zahrnují platby spojené s užíváním bytu (správa domu, svoz odpadu, voda/stočné); nejsou zahrnuty platby za energie a televizi/rozhlas, které se převádí na podnájemce. Platby budou na konci zúčtovacího období vyúčtovány podle vyúčtování správy domu. Vratná kauce je 20.000,- Kč.

Byt je vybaven k okamžitému nastěhování a má dostatek úložných prostor. Částečné vlastní dovybavení je možné.

Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáka/ky bez domácích mazlíčků. Preferován je dlouhodobý podnájem. Okamžité nastěhování je možné.

Practical sunny flat 2+kk (37,5 m2) close to Vršovice railway station

The flat consists of 2 smaller chambers with independent entrances. The entry is to the entrance hall with a kitchenette, built-in cupboards, pantry and separate entrances to the bathroom (equipped with a shower), toilette and chambers. Each chamber has a glass door leading to a terrace (southern facing the street cca 9 sqm and the northern one facing the yard cca 7sqm).

The flat is located in the 5th floor with an elevator. Proximity of tram, bus and railway stations.

Kitchenette has a fridge, microwave/hot-air owen and gas cooker. Heating and hot water are secured by a central gas boiler.

The monthly rent and charges are 10500.- + 2400.- CZK. The charges cover the house services, water and waste disposal. Gas, electricity and broadcasting fees have to be treated by separate contracts with providers of services and are not included. The charges will be settled annually according to the real cost of house services. There is a deposit of 20.000,- CZK required.

The flat is furnished and ready for immediate move. There is enough storage space. Own partial additional furnishing is possible.

The flat is suitable for 1-2 persons, non-smokers without pets. Long-term renting is preferred. Immediate moving-in is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546037
Dispozice2+kk
Dostupné od21. 1. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.