Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyHusovická, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Husovická, Brno - Husovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce8 500 Kč


Byt 1+1 o velikosti 37,5 m2 - s pokojem 25m2, kuchyní, koupelnou s vanou a wc. Prosím případné zájemce o pár slov o sobě. Klidný nájemní dům s 15 byty, obydlený slušnými dlouhodobými nájemníky. Bydlení pro ty, kdo mají rádi a sami dodržují klid a nehrají na hudební nástroj. Pro jednotlivce či bezdětný pár, bez pejsků či koček. Byt má vlastní měřiče plynu, elektřiny, vody, platí se pouze aktuální spotřeba.

Vybavení možno postele, dále dle potřeby možno dodat : stoly, židle, šatní skříňe. Kuchyňská linka, vařič, lednička, možnost připojit pračku nebo využívat pračku na mince ve sklepě. V ceně nájmu je sdílený internet Wifi 150Mb/s.

Smlouvy se uzavírají na rok s možností neustálého prodlužování. Poprvé se platí 2 x nájem + vrátná kauce ve výši jednoho nájmu. Dále se nájem platí tak, že vždy k 10. dni měsíce je splatný nájem na další měsíc.

Lokalita : klidná ulice, nájemní dům v blízkosti řeky, 10 minut do centra, blízko zastávky tramvaje č.4, 3 zastávky od centra, 4 zastávky k hlavnímu nádraží. Vzdálenost k zemědělské fakultě 5 minut tramvají. 10 minut pěšky. Dům leží takřka na cyklotrase z Bílovic k Olympii. Před domem pohodové parkování, navíc možnost pronájmu park. místa v uzavřeném dvoře domu za 900Kč/měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546086
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.