Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyKurta Konráda, Praha - Libeň

Kurta Konráda, Praha - LibeňVybaveno
Cena8 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 027 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji luxusní moderní 3+kk byt v atraktivní lokalitě. Byt se nachází v 6. patře bytového domu s výtahem v ulici Kurta Konráda, Praha 9, dokončený r. 2013. Byt má vnitřní podlahovou plochu 95m2, balkon 8,14m2 a sklep 1,2m2.

Byt je vybaven kvalitní kuchyní značky Gorenje s integrovaným mrazákem, myčkou, velkou lednicí, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, troubou, mikrovlnou troubou s led osvětlením nad pracovní linkou a na úrovni podlahy.

Obývací pokoj má přírozené světlo díky celé jedné prosklené straně. Všechny tři prosklené dveře slouží jako vstup na velký balkón, ze kterého je široký výhled.

Byt disponuje dvěma ložnicemi, z nichž jedna má oddělený šatní prostor (4,04m2) a přímý vstup na balkón.

Byt má dále oddělený 4,5m2 pokoj využívaný v současnosti jako kancelář, oddělenou koupelnu a WC a prostornou šatnu ve vstupní hale.

Vynikající poloha tohoto bytu, odkud je to pouhých 300m na stanici metra Českomoravská (9min do centra). Dále 260m od tramvajové zastávky Sokolovská a 200m od tram zastávky Ocelářská a 10min chůze od nádraží Libeň. Byt je vhodně situován hned za nákupním centrem Galerie Harfa, kde můžete najít kromě jiného hypermarket Albert, restaurace, fitness a terasu s Dino Parkem. Dobrý přístup k místním školám a do 10ti minut chůze také cyklostezka, velké dětské hřiště, park.

Byt je vybaven kvalitním nábytkem, který je možný po dohodě v bytě ponechat.

Velmi doporučuji prohlídku bytu. Tel. 777081502. RK nevolat.

For sale a luxury modern two bedroom apartment in a premium location. The apartment is situated on the 6th floor of an apartment block with lift completed in 2013 situated on Kurta Konrada, Prague 9. The apartment has an internal floor area of 95m2 plus a balcony of 8.14m2 and an underground cellar of 1.2m2.

The entrance into the apartment, along with the cloakroom, toilet and bathroom have premium floor tiles, all other remaining floors are of a natural wood to match the doors.

The apartment is fitted with a high quality Gorenje kitchen with integral freezer, dishwasher, large family sized fridge, ceramic hob, hood, oven and microwave with led lighting above the worktops and at floor level.

The lounge has natural light from the wall of glass doors, all of which open onto the balcony which has unobstructed views.

There are two large, double bedrooms, one of which has a separate dressing area of 4.04m2 and direct access to the balcony.

The apartment has a separate room of 4.5m2 currently used an office, separate bathroom and toilet and a large cloakroom area.

The prime location of this beautiful apartment is 300m from Ceskomoravska metro station where it is only 9 minutes’ ride into the centre of Prague, 260m from the tram on Sokolovska, 200m from the tram stop Ocelarska and 10 minutes’ walk from Liben train station. The apartment is conveniently located behind the Galeria Harfa which has comprehensive shopping amenities including a hypermarket, restaurants, fitness facility and Dino Park. It has good access to local schools and is within 10 minutes’ walk of recreational facilities, riverside bicycle routes and a large children’s park.

The apartment furniture is of superior quality and available by negotiation.

Viewing of this apartment is highly recommended.

Phone number: 777081502

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546351
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2019
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha95
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.