Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyZličínská, Praha - Ruzyně

Zličínská, Praha - Ruzyně
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Byt 3+kk v prvorepublikovém rodinném domě ve velmi klidné a bezpečné lokalitě na Bílé Hoře. Konečná tramvaje 22 a 25 je vzdálená 350 m, dojezd na metro 20 minut, přímý dojezd na Národní třídu (Máj) 30 minut. Rychlé spojení na Pražský okruh a letiště. Bezproblémové parkování na ulici, možnost pronájmu garáže pro auto nebo uskladnění za 1500,- Kč/měs. Obora Hvězda 200 m - lesopark i cyklostezka do Šárky. Majitelé v domě nebydlí - možnost využívat část zahrady, v létě postavit nadzemní bazén, grilovat apod. Nedaleko je Kaufland, Hornbach a Lidl.

V bytě je plně vybavená kuchyně a v koupelně je pračka. Vytápění plynovým kotlem. Jinak je byt nezařízený. Perspektiva pronájmu na 4-5 let (majitelé nebudou byt využívat). V domě je ještě jeden byt k pronájmu, každý má vstup ze samostatného schodiště. Možnost pronájmu též celého domu se dvěma byty.

Flat 3+kk (three rooms, kitchen and bathroom) for rent in a family house located in a very peaceful and safe locality of Bila Hora. The house comes with a private garden which is available for the tenants to enjoy (ok to install a barbecue, swimming pool, sand box for kids etc.). Forrest park Bila Hora is only 200m away making it an ideal place for walks, jogging or cycling.

The house is well connected, tram stop for lines 22 and 25 is just 350m away and takes you to metro stations Malostranska or Hradcanska in 20 minutes, Narodni Trida is 30 min away. Convenient road connection - 15 min to the airport and 5 min to Prazsky Okruh highway. Free street parking available along with a possibility to additionally rent a garage for a car or storage for additional 1500 CZK a month.

The flat comes with a fully equipped kitchen (cooker, oven, microwave, dishwasher) and with a washing machine. It is otherwise unfurnished. The landlords do not live in the house making it suitable also for long term rental (4 - 5 years). Highly recommend viewing, available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546453
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.