Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 200 Kč

+ Poplatky za služby490 Kč
+ Vratná kauce33 500 Kč


Nabízíme nádherný byt po kompletní rekonstrukci – k dlouhodobému pronájmu. Hledáme spolehlivé a sympatické sousedy. Kvalitní bydlení 21. století v prvorepublikovém činžáku, se skvělou dostupností MHD, na hranici Žižkova a Vysočan. Čtěte inzerát do konce. Byt je plný světla, výška místností 305 cm, obývák a ložnice, vstupní hala - předsíň s kuchyňským koutem, wc a koupelna s vanou. Byt s příjemnou atmosférou a moderním vzhledem, ve druhém patře, s výhledem na jih - do ulice a na sever do vnitrobloku (ložnice). Nové vinilové podlahy, nové obklady a dlažba, nová kuchyňská linka, sanita. Příprava na pračku, nové rozvody vody, elektřiny i slaboproudu. K dispozici indukční sporák a trouba. Příprava internetu a TV – UPC a O2 v bytě. Ohřev vody – bojler 120L. Topení – úsporné elektro panely. Nová plastová okna! Nový výtah v domě během roku.

16200 Kč + elektřina + 490 Kč / os zálohy na společné služby (vodné, stočné, osvětlení společných prostor, odvoz odpadu, úklid).

Dům je přímo na zastávce autobusu 136. Spojení od domu přímo k metru Flora či metru Vysočanská, zároveň pár minut pěšky či autobusem na Palmovku. K domu patří kus vnitrobloku se zahradní úpravou (posezení, grilování, ping pong...). V domě jsou potraviny, v bezprostředním okolí jsou hospůdky, bistra s kuchyní mnoha národů, pekařství, kadeřník, školka, škola, gymnázium, bazén, tenis, badminton, squash, golf a wellness – 2 minuty chůze ve Sportovním centru hotelu STEP. Spousta zeleně, procházky po vrstevnici na Pražačku a Vítkov nebo na kole až do centra, dobré parkování na ulici, nejsou zde zóny ... K bytu je možné přidělit uzamykatelnou sklepní kóji - např. pro uložení sportovních potřeb. Dům průběžně vylepšujeme, aby se zde co nejlépe bylo. V letošním a nadcházejícím roce přibude postupně výtah, nové fasády včetně zateplení severní strany domu.

K ceně za nájem a společné služby je třeba připočítat úhradu za elektrickou energii, kterou hradí nájemník samostatně – vychází cca na 1100 - 1200 – Kč měsíčně. Požadujeme 2 nájmy jako kauci + první nájemné při podpisu smlouvy. Máme zájem o dlouhodobé nájemníky. Smlouvu nabízíme na dobu 2 let s jistotou prodloužení v případě bezproblémového soužití.

Prohlídky jsou možné tento a příští týden, podpis smlouvy ihned, stěhování je možné po 8.2. (Zbývá již jen namontovat kuchyňská linka)

MÁTE-LI O BYT OPRAVDU ZÁJEM, NAPIŠTE PROSÍM NĚCO O SOBĚ. Kde pracujete/studujete, co vás baví ... Reference našeho společného známého nebo od předchozího pronajímatele, dlouhodobá pracovní smlouva, případně doklad o bezdlužnosti to jsou vše výhody které nám pomáhají se rozhodnout. Chceme, aby se v tomto domě všem společně dobře bydlelo. Těšíme se na vaše zprávy. :)

Předem se omlouváme, ale vzhledem k vysokému zájmu na emaily, ze kterých se o vás nic nedozvíme nebudeme individuálně reagovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546493
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.