Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 180 m² bez realitkyHusova, Železnice - Železnice, Královéhradecký kraj

Husova, Železnice - Železnice, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné17 897 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný udržovaný zděný rodinný dům (RD) 4+1 po rekonstrukci s plastovými okny a dveřmi, s terasou, tělocvičnou, s venkovním posezením pod přístřeškem a pergolou s ohništěm a venkovním i vnitřním krbem, saunou a garáží před RD a krásnou okrasnou zahradou, ze které je výhled mj. na kopec Železný. V domě jsou zavedeny všechny IS (elektřina, plyn, městský vodovod a kanalizace). Vlastní studna a zapuštěný venkovní bazén.

V RD v přízemí je velká vstupní hala s posezením, spíž, WC, koupelna s vanou s vířivkou, pračka, šatna, kuchyň se zánovní kuch. linkou, lednicí, velký OP. V prvním patře ložnice, pracovna s internetem, tělocvična. Podkroví s další ložnicí. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, 2 televizory, ubytování pro max. 4 osoby, možnost domácích mazlíčků.

RD se nachází v menším malebném bývalém lázeňském městě Železnice se spoustou památek, např. empírovou radnicí, muzeem, kostelem, 6 km od okresního města Jičín, v Českém ráji 5 km od rekreační oblasti Prachovských skal a Jinolických rybníků, nedaleko od Krkonoš (nejbližší sjezdovka cca 7 km, Špindlerův mlýn cca 40 km), Praha cca 100 km (autobusem i vlakem cca 1,5 h). V místě je mj. zákl. škola, školka, zdravotní středisko, několik obchodů, restaurací a služeb, sportovní areál s umělým povrchem i na tenis. V Jičíně je mj. Aguapark, venkovní koupaliště, zimní stadion, střední školy a značné množství kulturního i dalšího sportovního vyžití. Možnost zapůjčit kolo, rakety na tenis, gumový člun. RD je k možnému nastěhování po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546600
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.