Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+1 • 201 m² bez realitkyChřibská, Praha - Ďáblice

Chřibská, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Cena11 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 49 619 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 7+1, 199m , pozemek 420m, 2x parkovací stání, terasa

Nabízíme k prodeji rekonstruovaný rodinný dům v žádané lokalitě Starých Ďáblic, v původní zástavbě.

Dispozičně se jedná o dům 7+1, zastavěná plocha 142m, zahrada bez zastavěné části 275m.

Dům se nachází v koncové části jednosměrné ulice s minimálním provozem. Směrem do ulice má dům předzahrádku . Vstupní brána je motorizována a umožňuje vjezd na vnitřní parkovací stání (zámková dlažba)pro 2 auta. Další možnost parkování je přímo před domem. Před samotným vstupem do domu se nachází větší terasa s venkovní markýzou a možností posezení nebo jiného využití.

V přízemí domu nalezneme předsíň, prostornou společenskou jídelnu s přímým vstupem na zmíněnou terasu (francouzská okna) a velkou kuchyni s možností menšího jídelního stolu a kuchyňskou linkou ve tvaru písmene U. U kuchyně je také barový pult . Součástí kuchyně je vestavěná myčka, plynový sporák s digestoří a elektrická trouba.

Obývací pokoj je částečně opticky oddělen od kuchyně s jídelnou, aby poskytl dostatek klidu a zároveň tvořil s oběma místnostmi jeden funkční celek

V přízemí dále v prostoru u schodiště naleznete dolní koupelnu s wc a sprchový koutem a spíž s malým vinným sklípkem. Poslední místností v přízemí je šatna s policovým systémem k uskladnění i větších věcí.

Původní kamenné schodiště do prvního patra je obloženo.

V prvním patře se nachází prostorná světlá chodba s oknem a velkou vestavěnou skříní a možností přidání dalších vestavných skříní nebo jiného využití prostoru – posezení, dětský koutek.

Je zde celkem 5 pokojů, 2 z nich jsou podkrovní (střešní okna Velux), 3 pokoje s rovnými stropy. Největší z pokojů disponuje rozlohou (bude doplněno) m2.

Ve 3 pokojích jsou koberce, ve 2 pokojích plovoucí podlaha. Pokoje jsou klimatizovány.

V hlavní koupelně se střešním oknem se nachází veliká masážní vířivá vana, přídavný velký bojler, pračka, dvojumyvadlo.

Nad pokoji je vstup do nižšího půdního prostoru, který lze dle uvážení budoucího majitele využít jako skladovací prostor. Střecha kanadský šindel.

Zahrada poskytuje naprosté soukromí díky vyššímu plotu s popínavými rostlinami a vzrostlým tújím. V zahradě je příjemný zahradní altán k posezení , grilování nebo k využití jako zahradní domek (el.přípojka).

Ze zahrady se také vstupuje do dílny, která je součástí domu, avšak má samostatný venkovní vchod. V dílně je dostatek úložného prostoru , včetně zátěžových podstropních polic na sezonní věci.

Vytápění je plynovým kotlem Dakon , který slouží i k ohřevu vody, dům má vlastní nevyužívanou studnu, plynová přípojka, obecní kanalizace, přípojka pevné telefonní linky s možností dsl internetu, el 230/380 V..

V okolí je kompletní občanská vybavenost.

Dům je připraven k okamžitému nastěhování, je celý čerstvě čistě vymalován.

Původně pochází dům z r. 1931, větší rekonstrukcí prošel v devadesátých letech a posléze v letech 2004-2006 (včetně zateplení fasády), přístavba v r.2013, průběžná renovace.

Dům má další bezpečnostní prvky-alarm , bezpečnostní venkovní rolety, hromosvod, atd.

V okolí je kompletní občanská vybavenost – velká MŠ, škola 4min, pošta, lékař, zubař, lékárna,veterinář, potraviny, 3x restaurace, cukrárna, městský úřad, dětská hřiště. Z domu je velmi dobrá dopravní dostupnost na stanici metra Ládví - cca 10 min autobusem (3 linky, včetně noční), zastávka bus cca 400m.

Jednání o prodeji je možné pouze s konkrétním zájemcem, nikoliv s RK, se zprostředkovateli a různými zástupci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546616
Dispozice7+1
Plocha pozemku420
Typ budovyCihla
Užitná plocha201
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.