Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 37 m² bez realitkyAntala Staška, Praha - Krč

Antala Staška, Praha - Krč
Měsíční nájemné5 700 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce17 800 Kč


Vlastník nabízí pronájem kanceláře v budově Dassel - Antala Staška 1859/34, 140 00 Praha 4. Jedná se o kancelář o celkové výměře 37 m2, budova má novou, zateplenou fasádu, nové výtahy a novou elektroinstalaci. Prostor je v klidné části objektu pod samostatným uzavřením (bezpečnostní přístupový systém, autorizovaný přístup karty/čipy). K dispozici kuchyňka, sociální zázemí, sklady, parkování. Přístup 24/7, budova poskytuje non-stop recepci, podatelnu (příjem a distribuce pošty), ostrahu, havarijní službu, technickou a IT podporu. V přízemí budovy je kavárna/restaurace s rychlým občerstvením, v sousedním objektu je jídelna veřejného stravování. Pronájem skladů a parkingu není v uvedené ceně. Poplatky na energie a služby (paušál) 3.200,- Kč/měs. + DPH. Preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem.

SÍDLO SPOLEČNOSTI ZDARMA!!! NEPLAŤTE PROVIZI PRONÁJEM OD MAJITELE!!! (Pozn.: Cena za nevybavenou kancelář ve stávajícím stavu, možnost nového koberce za příplatek, fotografie zařízené kanceláře jsou ilustrační, neaktuální panorama poskytovatele inzerce). Nájemce musí být registrován k DPH.

The owner offers rental of an office in the building owned by Dassel with its registered office at Antala Staška 1859/34, 140 00 Prague 4. The office is reconstructed with a total area of 37 m2, the building has a new insulated facade, new lifts and a new wiring. The office is in a quiet part of the building under a separate locking with authorized access (cards/chips access system). There are kitchen, toilet, storage, parking available. There is 24/7 access, building provides a 24-hour reception desk, a mail room (mail reception and distribution), security service, emergency service, technical and IT support. On the ground floor of the building there is a café/restaurant with fast food, in the neighbouring building there is a dining room for public catering. Rental of warehouses and parking is not included in the price for the rental. Fees for energy and services (flat rate) are CZK 3,200/month + VAT. We do prefer a longterm rental.

Possibility to have REGISTERED OFFICE AT THE ADDRESS OF THE BUILDING FREE OF CHARGE !!! DO NOT PAY ANY COMMISSION !!! Note: The price for a not-equipped office, photos of the furnished office are illustrative, the out-of-date panorama of the advertiser.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546629
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha37
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.