Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 120 m² bez realitky240, Račiněves - Račiněves, Ústecký kraj

240, Račiněves - Račiněves, Ústecký kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem rodinného domu se zahradou v klidné části obce vhodný především pro rodinu s dětmi (pro 3 až 5 osob).

Dům se nachází v obci Račiněves zhruba 35km od Prahy (20 minut autem po dálnici D8 do Prahy-Letňan). Stanice autobusu zhruba 300m, přímé spojení do Roudnice nad Labem a Loun.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2018 (nové rozvody vody a odpadů, elektroinstalace, nové podlahy včetně krytin, nová koupelna, nová okna a dveře). V přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice, pokoj pro hosty, kuchyň a koupelna s WC. V prvním patře je pracovna a dětský pokoj.

Dům je bez nábytku a kuchyňské linky (v případě pronájmu lze dovybavit kuchyňskou linkou). V obývacím pokoji jsou krbová kamna. Topení plynové s možností regulace termostatem. V kuchyni je přípojka na plynový i elektrický sporák.

Největším plusem je zahrada na rovinatém pozemku o rozloze 800m2, která nabízí možnost relaxace a zároveň je zde možné pěstovat vlastní zeleninu a ovoce (na zahradě jsou meruňky, slivoně, třešeň, višeň, hrušeň, moruše, broskvoň a jablka), dále pak maliny, rybíz a hroznové víno.

V obci se nachází dva obchody se smíšeným zbožím, mateřská škola a hospoda.

Na rok 2019 je plánovaná rekonstrukce okolí domu (nové chodníky, předzahrádka, dvorek). A v roce 2020 pak kompletní zateplení domu včetně nové fasády.

Cena 15.000Kč + energie přímo hrazené jednotlivým dodavatelům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546675
Dispozice5+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha120
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.